İntel 13. Nesil İşlemciler Çıktı

Z690 ile uyumlu olacağını duymuştum. Herhangi bir bios update gerekecek mi?

Oyun kısmında intel daha serin daha düşük w. Ama İş yüklerinde Amd daha tasarruflu gibi geliyor.
Bunları birde sogutma kısmı var ben alıcak olsam intel alırım.

Oyun kısmında intel daha serin daha düşük w. Ama İş yüklerinde Amd daha tasarruflu gibi geliyor.
Bunları birde sogutma kısmı var ben alıcak olsam intel alırım.
Ben baya fark atar diye bekliyordum ama öyle olmadı gibi. İkiside ısınıyor. Birbirlerine göre avantajları var. İntelde en önemli kriter kısa vadede DDR4 destekliyor olması. Uzun vadede düşününce yine AMD mantıklı.

Ben baya fark atar diye bekliyordum ama öyle olmadı gibi. İkiside ısınıyor. Birbirlerine göre avantajları var. İntelde en önemli kriter kısa vadede DDR4 destekliyor olması. Uzun vadede düşününce yine AMD mantıklı.
Dediğim gibi. Elinde 360mm sogutması DDR4 rami olan birisi için şuanda 13900k alıp veya oyun oynayan birisi için 13700k alıp geçmesi daha mantıklı.

Dediğim gibi. Elinde 360mm sogutması DDR4 rami olan birisi için şuanda 13900k alıp veya oyun oynayan birisi için 13700k alıp geçmesi daha mantıklı.
Aynen öyle kısa vadede intel mantıklı. DDR4 çok büyük avantaj.

z690 ile bence ufakta olsa bir umut 14.nesili destekleyecek ve son DDR4 nesil olacak.
Değişecek galiba. Ama şöylede bir şey var 13. nesil DDR4 performansı nasıl olacak. Babalar gibi 5800x3d varken. 13700k falan geçemezse yine mantıklı değil. :)

i3 13100f rtx 3060 lı fp sistemler gelir yakında iyide olur aslında

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,975
Üyeler
185,009
Son üye
E2G5E
Geri