Çözüldü✓ Sizce Intel 270K Plus Alınır mı?

tamam hocam inceleme yapacağız
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ikinci parti ne zaman gelir peki beklesek zararımıza olmaz dimi şüphe ediyoruz :D
kutulu modelinin olması gereken fiyat 16-17 arası, tray modelinin de 15-16 arası olması lazım stoklarda olduğu senaryoda. 16500 liraya vatan'da kutulu versiyonu satıldı zaten yakın zamanda. gidip 20-21 bin lira vermeyin 270k plus islemciye. o butceye cikiyorsaniz gidin 9800x3d alın bence.

beyler yıllardır dostluğumu sürdürdüğüm arkadaşım var o kendine yeni sistem almak istiyor ekran kartı rtx 5080 olacak 2K oynuyor sizce 9800x3D mi alsın 270K plus alıp rahatlasın mı
Kullanım amacı önemli orada, ben şahsen oyundan ortalama üstü performans alsam yeter güçlü işlemci alacaksam ana amaç hızlı render alması ağır yazılımları rahat çalıştırması gibi işler ağırlıklı olur o yüzden 270K alır geçerim ama siz diyorsanız ki ben günlük kullanıcıyım bilgisayarı günlük işlerde ve oyunlarda kullanırım diğer işlere çok ağır şekilde girmem o yüzden bu kullanımda en iyi performans lazım o zaman 9800X3D almanız lazım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

neden mesela
bu videoları izledim de 270K plus bazı oyunlarda geçiyor gibi geldi Emre hocam yani benim için sorun yok fakat arkadaşım fazladan 9800x3D işlemcisine para vermek istemiyor ama kesin değerse oha dedirtecekse performansı veririm diyor ama 270K plustan çok memnun kaldı bir sürü video izlemiş :D
@AMYG @kyemre058
Mesela şu testi izleyip aradaki oyun performansı uçurumunu görmemek pek mümkün değil. Bu kanal güvenilir bu arada genelde referans alıyorum bunun kıyaslama videolarını.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,899
Üyeler
193,871
Son üye
Akuma87
Geri