İNTEL ALMAYIN İSRAİL MALI

sana inat intel kullanıyorum
eski sistemimde intel vardı
şimdiki yeni sistemimde yine intel var
SANA İNAT HEP İNTEL ALACAĞIM

biliyosunuzki son zamanlarda israil ve filistin arasındaki olay yine gündeme oturdu intelde bir israil markasıdır bence intel almayın
POV AMD Fanboysundur:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çok saçma bir konu ona bakılırsa geçmişte ingiltere fransa ve amerika gibi ülkeler çok fazla insan öldürdü kullandığımız çoğu şey yabancıların ürettiği şeyler o zaman hiç bir şey kullanmaman lazım ki AMD fanboyu olduğunu bu kadar belli etme. Neyse gidip coca cola alayım :D

Bu kadar masum düşünmeyin.

Üzülmenize lafım yok ama desteklemek... Tamamen saçmalık, o insanların ataları sizi 1 asır önce sattı. O insanlar Ermenistan'ın yanında durduğunu biliyor musunuz? Ermeni soykırımını tanıyan Filistin'in? 1. Dünya Savaşı'nda bu insanlar bizi sattı, Türkleri öldürdürler. Umrumda olmaz, ucu benim ülkeme değmesin, yeterli.
Yönetim ve Halk diye birsey vardır. Ermeni soykırımını halk değil yonetim kabul etmiştir.
Eski olayları öne sürüpte İsraili haklı bulmakta sacmaliktan başka bir şey değildir. Sanki geçmişte yaşayan insanlar şu an yaşıyor.

Amd kullanıyorum hemen Intel'e geçiyorum.

Anlık konu sahibi:
188844.jpg

İsrail mallarını marketlerden boşaltsak marketler tamtakır kalacak, zirai üretim olmayacak.

AMD Türk malı yerli malı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,170
Üyeler
184,114
Son üye
betabeyaz
Geri