Omeraslan93
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 796
Driver sorunu olur dıye 6600 almıstım bunun yerıne rıske gırmek ısteyene güzel ındırım
Pek riskte kalmadı artık. İlk başlarda aşırı sıkıntılı bir karttı fakat intelin ilk kartlarındandı o yüzden çömezdiler fakat artık muazzam çalışıyor. Yeni bir kartı daha geliyor sıkıntısız olursa ona da yönelebilirim.Driver sorunu olur dıye 6600 almıstım bunun yerıne rıske gırmek ısteyene güzel ındırım
Bu sevıyede kart sıfır bu fıyata gayet ıyı. Ekran kartı konusunda sanssızım ılk amd kartım bıle cok ugrastırdı o sebeple artık cekınıyorum.Senın ıhtıyacın varsa alabilrsin alanıda asla elestırmemPek riskte kalmadı artık. İlk başlarda aşırı sıkıntılı bir karttı fakat intelin ilk kartıydı o yüzden çömezdiler fakat artık muazzam çalışıyor. Yeni bir kartı daha geliyor sıkıntısız olursa ona da yönelebilirim.
Bende de 6800xt var aynı sorunlardan muzdaribim hala uğraştırıyorBu sevıyede kart sıfır bu fıyata gayet ıyı. Ekran kartı konusunda sanssızım ılk amd kartım bıle cok ugrastırdı o sebeple artık cekınıyorum.Senın ıhtıyacın varsa alabilrsin alanıda asla elestırmem
Benimki de arada fifayı bozuyor sonra eski sürüme dönünce düzeliyorBende de 6800xt var aynı sorunlardan muzdaribim hala uğraştırıyor![]()
6600'dan çok güçlü kart. CP 2077'den performansı süper.Driver sorunu olur dıye 6600 almıstım bunun yerıne rıske gırmek ısteyene güzel ındırım
bılıyorum fiyat olarak demıstım6600'dan çok güçlü kart. CP 2077'den performansı süper.
Driver sorunu hala devam ediyormu?Güzel kart driver sorunu çözülürse RTX 3090ti seviyesine ulasabilir
Bilmiyorum bu kartı kullanmadım ama çok da sorun yoktu. Yani varsa da çok da düzelir diye ümit etmemek lazım ama şu an üzmeyebilir bu fiyat bandındaDriver sorunu hala devam ediyormu?