🔥İndirim İntel ARC A750 6393₺ Sevenine Ben Almam :D

6090 ı üretirken bundan ilham alıcaklarmış uzun zamanlı performans ürünüymüş. soğutmasıda destansı şekilde iyiymiş

Trendyoldan aldım 7300 e dun geldi kutusuna zarar vermedim iade etsem kabul olur mu ki

Her güncelleme bir seriyi öldürüyor :D.

Şaka bir yana cidden güçlü kart. İlk başta kötü idi ama şimdi 3070 gücünde olmakla birlikte ışın izlemesi de çok iyidir.

Sevenine güzel indirim. Ziraat bankası kartla alırsanız beyaz eşya kampanyasından 250₺ daha bankart lira alırsınız.

Vatan PC
En son alc750 indiriminde herkes birbirine girmişti bende dahil çoğu kişi banlanmıştı ve banlara rağmen biz yine birbirimize girince adminler konuyu kitlemişti😂😂

Trendyoldan aldım 7300 e dun geldi kutusuna zarar vermedim iade etsem kabul olur mu ki

14 gün yasal hakkın var. İade edebilirsin.

Şaka bir yana cidden güçlü kart. İlk başta kötü idi ama şimdi 3070 gücünde olmakla birlikte ışın izlemesi de çok iyidir.

Her şey donanım değil işte. Yazılımla geliştirdiklerinin de açık örneği.

2-3 ay sonra İntel Arc'ın yeni nesili gelecek, RTX 3090'la kapışır bir kartı 300 dolara alırsak süper olur. Arc 700 serisini elden çıkarmak için daha çok indirim olacak, almayın. Yeni nesili bekleyin. Birkaç hafta önce Vatanda 5700 liraya mı ne düşmüştü, az bekleyin.

iade edin bence alırlar ben daha önce Hepsiburadadan anakart aldım usb 19 pin soketindeki plastik çıktı kendim kanırtarak taktım o halde bile iade kabul edilmişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şaka bir yana böyle yazınca ne güzel oluyormuş kart oyununa göre Gtx 1660 oyununa göre Rtx 3060la aynı performansı veriyor inceleme testlerine bakıp oyununa göre alabilirsiniz ama ben olsam %33 daha ucuza garantili Rx6600 almaya çalışırdım

5090ı kovarlar
O sırada 5090 ve üstü gpular;
1721509754529.png

o zaman niye bu kadar ucuz anlamadım takip etmedim hiç bu kartları

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri