1080 p ve 2k da darboğaz yaparmı 7500f ilegayet iyi kart fiyatına göre mükemmel bir kart 4060 ve 4060 Tİ gibi fiyatına göre çöp olan kartlara göre harikadır
not : 7600xt yi de tokatlıyor.
yapmaz ama tavsiyem 1080ode kullanmanız 2k için bi tık yetersiz tabi ondada iş görürlüğü var1080 p ve 2k da darboğaz yaparmı 7500f ile
hocam 1 tane arkadaş var forumda o baya sıkıntı çekmiş ismini hatırlayamadım görüntü alamamış ekran kartından o hocamın konusunu bulabilirseniz bir okuyun derimherkes memnun olduğunu söylüyor bu ara, bide fiyat performansı baya iyi 4060 ti yakın performans veriyor.
2. el bakabilirsin zaten çıkalı öyle çok olmadı darboğaz yapan çoğu kişi satıyor
baktım da en kötüsü 10k olmuş param güvende ile, sen dediğin gibi 0 al için rahat olsunankarada min 10.300 e var 700 tl lik farkla sıfır alırım
genelde zaten 1080 de kullanacağım arada bir 2 k ya çıkarım belkiyapmaz ama tavsiyem 1080ode kullanmanız 2k için bi tık yetersiz tabi ondada iş görürlüğü var
1080p canavarıdır 2k için yetersiz kalır1080 p ve 2k da darboğaz yaparmı 7500f ile
yapmaz oynayabilirsiniz hocam ama 1080p için üretilmiş bir kart 2k da biraz zorlanabilir yine oynatır 60 fps ama asıl amacı 1080p dir 2k oynayacaksanız 7700xt alın.1080 p ve 2k da darboğaz yaparmı 7500f ile
o ona denk gelmiştir bu ara gördüğüm herkes memnunhocam 1 tane arkadaş var forumda o baya sıkıntı çekmiş ismini hatırlayamadım görüntü alamamış ekran kartından o hocamın konusunu bulabilirseniz bir okuyun derim
bazı oyunları 2kda 60fps oynatır ama çoğu oyun için yetersiz,2k monıtor alıp yerıne göre çözünürlükte ayarlayabılırsınız tabigenelde zaten 1080 de kullanacağım arada bir 2 k ya çıkarım belki
o kartla alakalı değil pek bu dediğiniz 4080-4090da bile yaşanabilme ihtimali olan bi sorunhocam 1 tane arkadaş var forumda o baya sıkıntı çekmiş ismini hatırlayamadım görüntü alamamış ekran kartından o hocamın konusunu bulabilirseniz bir okuyun derim
tabi tabi hocam ama kart yeni hani o konuda baya konuşuldu o yüzden fikir alınabilirbazı oyunları 2kda 60fps oynatır ama çoğu oyun için yetersiz,2k monıtor alıp yerıne göre çözünürlükte ayarlayabılırsınız tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o kartla alakalı değil pek bu dediğiniz 4080-4090da bile yaşanabilme ihtimali olan bi sorun