Neler Yeni

İntel Arc B580 Sistem Topladım Sizce Nasıl?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet TAŞ
Merhaba herkese iyi forumlar kendim araştırarak bir sistem topladım ama intele biraz şans vermek istedim açıkcası. Öncelikle bütçem toplamda 34 max 34500 bunun sadece 30 31 kadarını kasaya gerisini monitöre ayırıcam.

Power Supply
Anakart
Ekran Kartı
İşlemci
Ram
Ssd
İşlemci Soğutucu
Monitör
Bu şekilde fiyata göre nasıl kasayı daha seçmedim ama önceliğim bu parçalar fikirlerinize açığım herkese iyi forumlar.

Ek olarak Şöyle bir şey de topladım buna da bakarsanız sevinirim

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
883
İsim
Yuzarsef
Böyle bir şey oluyor monitör ile ucuzdan toplarsan parçaları da değiştirip kafana göre daha uyumlu yaparsan güzel bir şey çıkar fakat ben hazır sistemden yanayım f/p olarak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet TAŞ
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
30 bin tl'ye toplanabilecek en kötü f/p kasayı toplamayı başarmışsın.
F/P olarak değil de parça kalitesi odaklı topladım fp toplamak istesem zaten o anakartı seçmezdim

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
470
İsim
Mert ash
Merhaba herkese iyi forumlar kendim araştırarak bir sistem topladım ama intele biraz şans vermek istedim açıkcası. Öncelikle bütçem toplamda 34 max 34500 bunun sadece 30 31 kadarını kasaya gerisini monitöre ayırıcam.

Power Supply
Anakart
Ekran Kartı
İşlemci
Ram
Ssd
İşlemci Soğutucu
Monitör
Bu şekilde fiyata göre nasıl kasayı daha seçmedim ama önceliğim bu parçalar fikirlerinize açığım herkese iyi forumlar.

Ek olarak Şöyle bir şey de topladım buna da bakarsanız sevinirim
yazık paraya hocam 7500f 7800xt düşürmeye çalışın

cruzershi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
92
İsim
Eray Altınordu
Bayağı kötü toplamışsın. Bu bütçede nvidia yada amd tercih ederdim ekran kartında. 20-25 arası bütçede değerlendirilebilir bence b580

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet TAŞ
parça kalitesinden kasıt sadece anakart galiba
Evet ilk hedef o zaten onun dışında monitör çok önemli değil benim için. Soğutucu monitör ve ssd dışında gayet iyi donanım aynı fiyata daha yğksek segmentte ürün toplar mısın bana link atarsan sevinirim toplayıp

Upset

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
kutay özer
gereksiz pahalı hocam paraya yazık.

Top Bottom