Intel arc750 neden alınmaz

Cheazy

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
663
droplar yırtılmalar fazla söz söylemiyeceğim. Boykot ediyorum inteli. Almayacağım markalar arasına ekledim ben. Sizlerde öyle yapabilirsiniz. Video eklense video ekleyeceğim ama uğraşmak istemiyorum.

Ekler

• IMG_5383.webp
    IMG_5383.webp
    724.8 KB · Hit: 42
bi ara almayı çok düşünüyordum ama yorumlar karışık olunca vazgeçtim en güvenli marka nvdia bence en uygun olan ise amd
droplar yırtılmalar fazla söz söylemiyeceğim. Boykot ediyorum inteli. Almayacağım markalar arasına ekledim ben. Sizlerde öyle yapabilirsiniz. Video eklense video ekleyeceğim ama uğraşmak istemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

birazda şans meselesi sanırım kimi kullanıyor bişey olmuyor kiminde sorunlar çıkıyor

12gb olduğu için insanlar mantıklı buluyorlar ama kullanamadıktan sonra onunda bi anlamı yok

bi ara almayı çok düşünüyordum ama yorumlar karışık olunca vazgeçtim en güvenli marka nvdia bence en uygun olan ise amd

birazda şans meselesi sanırım kimi kullanıyor bişey olmuyor kiminde sorunlar çıkıyor

12gb olduğu için insanlar mantıklı buluyorlar ama kullanamadıktan sonra onunda bi anlamı yok
b580 12gb valla heder olduk bugün. 6k berdik, alternatifte yoktu ama 1080ti alırım 750 almam daha

Arc a750 fiyatına göre çok iyiydi. Üst beklenti de olanlar için hayal kırıklığı olabilir. Bu kartın olayı yüksek işlemci de daha performansli olması.

ben kullandım da dx11 oyunlarında fazla sıkıntı göremedim ama diğerlerinde çöp. hele craftrise gibi apu ile bile oynanabilcek bi oyunda rezaletti. 1660 super ile çok rahat 350 aldığım yerde 100ü görünce sevindiriyordu. (işlemci R5 3600dü)

ben kullandım da dx11 oyunlarında fazla sıkıntı göremedim ama diğerlerinde çöp. hele craftrise gibi apu ile bile oynanabilcek bi oyunda rezaletti. 1660 super ile çok rahat 350 aldığım yerde 100ü görünce sevindiriyordu. (işlemci R5 3600dü)
5600 var bende de arkadaşa aldım, 6k iyi fiyat gibi geldi, 1080-ti kovalıcaz artık, 3060 70 ler almış başını gitmiş.

5600 var bende de arkadaşa aldım, 6k iyi fiyat gibi geldi, 1080-ti kovalıcaz artık, 3060 70 ler almış başını gitmiş.
5700xt falan da bakabilirsiniz temizse neden olmasın (1080ti piyasasını bilmiyorum)

Kardeşim 2 sene kullandı ancak sıcaklık sorununu ne yaparsak yapalım aşamadık o nedenle satışa koydum ancak perfonmas olarak 1080de canavar gibi kart.

Intel'in güncel kartını almak bile risk. İşlemci tarafındaki dağılma genel olarak firmanın odağını bozmuş durumda ve gerekli düzenlemeler yapılana kadar ürettikleri hiçbir üründe çok odaklanmayacakları kesin. B850 bile bir sürü yazılımsal sorunu var. Bir de bunun üstüne eski seri Intel kart almak tam bir kumar.

Sürücü tarafının iyileşmesi de açıkcası Intel işlemci tarafını düzene sokana kadar bence çok zor. Hatta B850 iyi başladı falan deniyordu da, bence o kadar da gideri yok. Tamamen bu işten de çıkabilirler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,186,262
Üyeler
188,223
Son üye
hashiramaxd
Geri