Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 663
droplar yırtılmalar fazla söz söylemiyeceğim. Boykot ediyorum inteli. Almayacağım markalar arasına ekledim ben. Sizlerde öyle yapabilirsiniz. Video eklense video ekleyeceğim ama uğraşmak istemiyorum.
droplar yırtılmalar fazla söz söylemiyeceğim. Boykot ediyorum inteli. Almayacağım markalar arasına ekledim ben. Sizlerde öyle yapabilirsiniz. Video eklense video ekleyeceğim ama uğraşmak istemiyorum.
b580 12gb valla heder olduk bugün. 6k berdik, alternatifte yoktu ama 1080ti alırım 750 almam dahabi ara almayı çok düşünüyordum ama yorumlar karışık olunca vazgeçtim en güvenli marka nvdia bence en uygun olan ise amd
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
birazda şans meselesi sanırım kimi kullanıyor bişey olmuyor kiminde sorunlar çıkıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
12gb olduğu için insanlar mantıklı buluyorlar ama kullanamadıktan sonra onunda bi anlamı yok
5600 var bende de arkadaşa aldım, 6k iyi fiyat gibi geldi, 1080-ti kovalıcaz artık, 3060 70 ler almış başını gitmiş.ben kullandım da dx11 oyunlarında fazla sıkıntı göremedim ama diğerlerinde çöp. hele craftrise gibi apu ile bile oynanabilcek bi oyunda rezaletti. 1660 super ile çok rahat 350 aldığım yerde 100ü görünce sevindiriyordu. (işlemci R5 3600dü)
5700xt falan da bakabilirsiniz temizse neden olmasın (1080ti piyasasını bilmiyorum)5600 var bende de arkadaşa aldım, 6k iyi fiyat gibi geldi, 1080-ti kovalıcaz artık, 3060 70 ler almış başını gitmiş.
amd almamda aldırmaamda daha5700xt falan da bakabilirsiniz temizse neden olmasın (1080ti piyasasını bilmiyorum)
cs de cızgılı goruntu valoda sorunsuz saçmaÇok dengesiz bir kart bende anlamadım.
Bir oyunda çakılıyor diğerinde çok iyi çalışıyor.Hala öyle mi bilmiyorum