🔥İndirim INTEL Core Ultra 5 245K 8499TL (İTOPYA)

NVIDIAMDINTEL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,804
Bence intel bu seriyi anakartla beraber kombolayıp satmalı kampanya yapmalı ya da kampanyalı hazır sistem yapmalı. Tekli kaç kişi alıyordur bilmiyorum kasımı bekleyelim en iyisi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sabah atılan ana kartla bunu kombolican of
aynısını düşündüm mesela ikisini bir satsa satılır

Sabah atılan ana kartla bunu kombolican of
dün şu anakart 5.5k satıldı valla işlemci düşeceğini bilsem bunu çekerdim :D

Bence intel bu seriyi anakartla beraber kombolayıp satmalı kampanya yapmalı ya da kampanyalı hazır sistem yapmalı. Tekli kaç kişi alıyordur bilmiyorum kasımı bekleyelim en iyisi :)

sen amazonda şu anakart dün gördün müydü indirimde

Anakartlara pek bakmıyorum iade edilenlerde kesin bir şey vardır diye düşünüyorum sıfırda bakmadım hiç

fiyat dip olsada end of life ölü soket intel bu seriyi öldürüp yeni soket ve yeni anakart getiricek o yüzdne gider amd 7600 + anakart almak daha mantıklı

Bunu görmedim ama

Şu çok fena

Anakartlara pek bakmıyorum iade edilenlerde kesin bir şey vardır diye düşünüyorum sıfırda bakmadım hiç
yok ürün sıfırmış ama indirim paylaşımın 5 dk sonrası baktığımda fiyatı farklıydı fake indirim mi atııyorlar anlamıyorum :D

fiyat dip olsada end of life ölü soket intel bu seriyi öldürüp yeni soket ve yeni anakart getiricek o yüzdne gider amd 7600 + anakart almak daha mantıklı
Aynı fikirdeyim ama şu anakart cezbetmedi değil 7500f satası geliyor insanın

Aynı fikirdeyim ama şu anakart cezbetmedi değil 7500f satası geliyor insanın
ne olursa olun alınmaz intel soket degiştiricek yani ömrünü rakibi karşısında yok hükmünde olarak tamamladı ultra serisi o yüzden bedava verseler alınmaz yeni seri beklenmeli çok büyük atak gelicek çünkü

Yurt dışında çok yaygın bir şey bu bundle olayı. Bizde maalesef yok. Ya komple sistem satılıyor ya da tek parça. Newegg'de falan kampanya dönemlerinde CPU + anakart + RAM tarzı yarı sistem şeklinde satın almalarda tatlı fiyatlar ortaya çıkıyor.

Yurt dışında çok yaygın bir şey bu bundle olayı. Bizde maalesef yok. Ya komple sistem satılıyor ya da tek parça. Newegg'de falan kampanya dönemlerinde CPU + anakart + RAM tarzı yarı sistem şeklinde satın almalarda tatlı fiyatlar ortaya çıkıyor.
giriş seviye, orta seviyelerde işlemci, anakart, bundle olsa yok satar bencede:)

Geri