Intel Core Ultra 5 Processor 225F İşlemci Tray 6100TL

7500f ile yarışıyor ama bi artısı yok gibi. Üstüne anakartları da çok ucuz değil gibi
şu anakartlar bu fiyatlara gelirse amd den daha iyi setup olur :D
1772219650114.webp

Anakartta benden olsun;

şu anakart 4k altı olsa 10k bundle olurdu yeminlen :D

şu anakartlar bu fiyatlara gelirse amd den daha iyi setup olur :D
Alıntıyı görüntüle
Mümkün gibiydi sanki bir ara herkes AMD'ye odaklanınca sanki Intel alan kalmadı gibi geldi, anakartları bol, biz AM5 de stok bulamıyoruz gibi ya da ben ilgilenmediğim için bu kapıldığım bir yanılsama
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir dahakine intel kurarım belki eğer soket işleri oturursa😂

Mümkün gibiydi sanki bir ara herkes AMD'ye odaklanınca sanki Intel alan kalmadı gibi geldi, anakartları bol, biz AM5 de stok bulamıyoruz gibi ya da ben ilgilenmediğim için bu kapıldığım bir yanılsama
o zamanlarda intel fiyatlar diplerde geziyordu. gigabyte aorus b860 bilmem ice pro modelini 5k civarına aldım. 8.5k da 245kf çektim 13.5k intel setup yaptım :D
anakartta buydu

z890 anakart aldım. bi türlü Ultra 7 265 düşmüyor.. 14 şubat da 11k civarında idi. şimdi 14.5 civarında. bi düşse

z890 anakart aldım. bi türlü Ultra 7 265 düşmüyor.. 14 şubat da 11k civarında idi. şimdi 14.5 civarında. bi düşse
hangi anakart kaça aldın merak ettim
bu dediğin işlemci geçen hafta atomzomda 12k değil miydi

hangi anakart kaça aldın merak ettim
bu dediğin işlemci geçen hafta atomzomda 12k değil miydi
ya atomzone açmışlar sayfayı ama bu hafta tık yok arkadaş ürün eklememişler.. hoş işlemci stoğu da yok. sürprizi bekleyin yazıyor. sanırım unuttular. anakartı arkadaşın bayiliğinden aldık. ancak cpuda yüzümüz gülmedi

şu anakart 4k altı olsa 10k bundle olurdu yeminlen :D
225F + attığın H810 ikilisini 8K'dan dağıttım en son, 2 set vardı :(

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,192,976
Üyeler
189,363
Son üye
mstimsti
Geri