Neler Yeni

🔥İndirim Intel i5 14400F 4.899 TL

Bende arc a750 ile kullanıyorum. Fps düşmesi oluyor. Ama rahatsız olucak seviyede değil. Bu işlemci isindigi zaman fps drop çok oluyordu. Macun yeniledin mı. Sıcakliklar 80 i gecerse fps drop yasabilirsin
ısı 70 i geçmiyor basit bir şey değil sistemdeki sorun yada varmı onuda bilmiyoruz çünkü en ufak hata sorun bile vermiyor aklına gelicek bütün testleri yapmışımdır Mesela fortnite pubg de cpu bi anda %100 oluyor sanki 5090 ı beslemeye çalışıyor sistemde 3050 8gb 128 bit var

ısı 70 i geçmiyor basit bir şey değil sistemdeki sorun yada varmı onuda bilmiyoruz çünkü en ufak hata sorun bile vermiyor aklına gelicek bütün testleri yapmışımdır Mesela fortnite pubg de cpu bi anda %100 oluyor sanki 5090 ı beslemeye çalışıyor sistemde 3050 8gb 128 bit var
Güç yönetimi dengeli yapın. Performans modunda sıkıntı yaratabilir. Ayarları yükseltin fg dlss kapatin ekran kartına biraz yüklensin oyun. Görev yöneticisi oyunda iken açık bırakın.Arka planda oyun dışında bir şey açık olmasın. Bunun dışında pek bir şey gelmiyor. Geçmezse upgrade şart olmuş

Bunu hangi kartla kullanabiliriz b660 oluyor mu

12400f 4000 tl şahsen 14400f alacağıma 12400f alır aradaki paranın üstüne koyup kule tipi soğutucu alırdım max %5 %6 fark oynuyor

Bende arc a750 ile kullanıyorum. Fps düşmesi oluyor. Ama rahatsız olucak seviyede değil. Bu işlemci isindigi zaman fps drop çok oluyordu. Macun yeniledin mı. Sıcakliklar 80 i gecerse fps drop yasabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hazır sistem dışında Intel geçilmez bence
bugün am4 ve 5600 önerdiler ona geçmek istiyomda bütçe kısıtlı mevcut anakartımda kalıp i5 12400f falan mı geçsem diyorum. ikinci el de uyguna işlemci bulsam am4 anakart bulamıyom

Güç yönetimi dengeli yapın. Performans modunda sıkıntı yaratabilir. Ayarları yükseltin fg dlss kapatin ekran kartına biraz yüklensin oyun. Bunun dışında pek bir şey gelmiyor. Geçmezse upgrade şart olmuş
Valla zaten sistem geldiği ilk günden beri böyle 50 ye yakın format yemiştir ayar yapınca nispeten daha düzeliyordu artık uğraşmıyorum hiç ama

bugün am4 ve 5600 önerdiler ona geçmek istiyomda bütçe kısıtlı mevcut anakartımda kalıp i5 12400f falan mı geçsem diyorum. ikinci el de uyguna işlemci bulsam am4 anakart bulamıyom
mevcut anakartınla 12400f geçebiliyorsan zaten niye 5600 geçiyorsun ek anakart parası verip üstüne, 12400f zaten ucundan azıcık daha hızlı 5600 den

Güç yönetimi dengeli yapın. Performans modunda sıkıntı yaratabilir. Ayarları yükseltin fg dlss kapatin ekran kartına biraz yüklensin oyun. Görev yöneticisi oyunda iken açık bırakın.Arka planda oyun dışında bir şey açık olmasın. Bunun dışında pek bir şey gelmiyor. Geçmezse upgrade şart olmuş
ben dlss ve fg açınca işlemci yüzünden oyun daha fazla kafayı yiyor işlemci kullanımı 90 dan aşağı hiç baş çevirmemeye başlıyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

mevcut anakartınla 12400f geçebiliyorsan zaten niye 5600 geçiyorsun ek anakart parası verip 12400f zaten ucundan azıcık daha hızlı 5600 den
bencede ama ileride bir yükseltme daha yaparsam diye öyle önerdilerde sanmam

bide 12400f i ikinci elde uyguna bulamıyom sıfır parasına satıyorlar

Dostum 12100 f kullanıyorum. Bu işlemci devri hikayeli oyunlarda artık bitiyor. 14400f 13400f göre daha fazla ısınıyor. Buda ekstra iyi soğutucu masrafı demek. Kağıt üzerindeki bakmadan 13400f mantıklı illa Intel dersen. 12400f fiyatı sisirildi önermiyorum

Dostum 12100 f kullanıyorum. Bu işlemci devri hikayeli oyunlarda artık bitiyor. 14400f 13400f göre daha fazla ısınıyor. Buda ekstra iyi soğutucu masrafı demek. Kağıt üzerindeki bakmadan 13400f mantıklı illa Intel dersen. 12400f fiyatı sisirildi önermiyorum
intel olmak zorunda değilde uygun amd işlemci bulsam bile uygun am4 anakart bulamıyorum sorun o. sıfır anakart fiyatına amd anakart sıfır fiyatına intel işlemci satıyor sarı mekandakiler

intel olmak zorunda değilde uygun amd işlemci bulsam bile uygun am4 anakart bulamıyorum sorun o. sıfır anakart fiyatına amd anakart sıfır fiyatına intel işlemci satıyor sarı mekandakiler
Kosturcan Reis f5 leyen tayfa var sürekli onları geçmen lazım 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,558
Üyeler
173,212
Son üye
ibo09
Geri