Neler Yeni

İntel'den AMD'ye geçmek

affetmeZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kamil yalçın
Ne kadar güçlü işlemci alırsan al ekran kartının performansından fazlasını alamazsın, o zaman 7800x3d işlemci al nası olsa işlemci önemli tak gt 1030 u bak keyfine demi, abi bak görmediğinizden mi bilmiyorum ama yüksekte 100 fps alacak adama ne gerek var ortada devam et 105 fps al diyonuz
7800x3d al git 1030u tak kullanırsın. rdr 2 oynayamazsin ama CS oynarsın her türlü. İslemci oyunu var ekran kartı oyunu var.

Bende sadece bf CS oynadığım için islemci arıyorum, sen bana ekran kartı yükselt diyosun. 64 kişilik serveri taşıyacak olan islemci, ekran kartı değil. Ben zaten story modda 130-140 FPS alıyorum önemli olan online.

Ryzenden de hayır gelmeyecek belli ki o yüzden i5 almaya çalışcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bi fark yok bu bütçeye alacağın AMD şuan ki sisteminden bir farkı yok yani boş yere geçmiş olursun 👍
İ5 almaya çalışcam zaten 12400f AMD olmuyormus

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
7800x3d al git 1030u tak kullanırsın. rdr 2 oynayamazsin ama CS oynarsın her türlü. İslemci oyunu var ekran kartı oyunu var.

Bende sadece bf CS oynadığım için islemci arıyorum, sen bana ekran kartı yükselt diyosun. 64 kişilik serveri taşıyacak olan islemci, ekran kartı değil. Ben zaten story modda 130-140 FPS alıyorum önemli olan online.

Ryzenden de hayır gelmeyecek belli ki o yüzden i5 almaya çalışcam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İ5 almaya çalışcam zaten 12400f AMD olmuyormus
Hocam işlemci oyunu dediğiniz oyunda olsa ekran kartının sınırına takılır yani 200fps alamazsın ne takarsan tak o 150 de kalır o fps

affetmeZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kamil yalçın
Hocam işlemci oyunu dediğiniz oyunda olsa ekran kartının sınırına takılır yani 200fps alamazsın ne takarsan tak o 150 de kalır o fps
BF 5te 150 FPS versin ben okeyim zaten.
CSGO da eskiden 400 FPS aliyordum da şuan maalesef.

AAA oyunlar oynasam işlemci almam zaten kanka ekran kartını yukseltirim işlemci yeter her türlü .

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
BF 5te 150 FPS versin ben okeyim zaten.
CSGO da eskiden 400 FPS aliyordum da şuan maalesef.

AAA oyunlar oynasam işlemci almam zaten kanka ekran kartını yukseltirim işlemci yeter her türlü .
E şimdi sen al tak oyunlarda ya fps artışı olmazsa? Ya ekran kartının sınırına takılıyorsan? Gtx 960 kullanıyordum i3 9100f ile, işlemciyi i7 8700 e yüksettim cs2 de ve bf5'te 5 fps bile artış görmedim. Bak basımdan geçen iş bu, ona göre konuşuyorum ben

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
1 msi dan uzak dur.
2. am4 soket çoğu anakartlardan uzak dur.
3. bunları yaparsan sinirine hakim ol. bu zamana kadar neden işkence çektim diye soracaksın kendine :D
Am4 uzak dur ne alaka ? Xd

affetmeZ

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kamil yalçın
E şimdi sen al tak oyunlarda ya fps artışı olmazsa? Ya ekran kartının sınırına takılıyorsan? Gtx 960 kullanıyordum i3 9100f ile, işlemciyi i7 8700 e yüksettim cs2 de ve bf5'te 5 fps bile artış görmedim. Bak basımdan geçen iş bu, ona göre konuşuyorum ben
Yav Allah allaaaah. Hacı abi 64 kişilik serverin yükünü taşıyacak olan islemci mi ekran kartı mi?

Dedim ya ben zaten story modda 130 140 FPS alabiliyorum diye. Önemli olan kalabalık sunucuda fazla FPS almak onunda ekran kartıyla alakası yok

RinDoChi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Murat Cemal
Yav Allah allaaaah. Hacı abi 64 kişilik serverin yükünü taşıyacak olan islemci mi ekran kartı mi?

Dedim ya ben zaten story modda 130 140 FPS alabiliyorum diye. Önemli olan kalabalık sunucuda fazla FPS almak onunda ekran kartıyla alakası yok
Sen bilirsin hocam mantıksız bişeyde yapmazsın en azından biraz daha önü açılır sistemin sen bilirsin

Top Bottom