affetmeZ
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 9
- İsim
- Kamil yalçın
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartına sonra bakarım şuanlik BF 5te falan ekran kartı yetiyor ama işlemci yetmiyor kalabalık serverlarda 90a falan düşüyor FPS. Ekran kartı da şöyle yetiyor 1280x1024 medium ayarlarda oynadığım için yetiyorHocam çok mantıksız bir hamle eğer ekran kartı yükseltmeyecekseniz. Ben 12100f i rx 6600 ile kullanıyorum yetiyor. İleride yükselteceğimde direkt ddr5'e geçeceğim. Tavsiyem sizinde bu şekilde yapmanızdan yana.
İ5 12400f alcam ama üstüne 3000 çok geldi sadece işlemci icjn
Mesaj otomatik birleştirildi:
hacı kafayı mı yedin a320 alacan, en az a520 alman lazım o işlemcinin hakkını vermek için. a320 o işlemciyi çok kısıtlar+ destek var mı bilmiyorum, desteklemiyor olması lazım
A520m alırız sıkıntı yok aynı paraymis zaten. Beyler siz darboğaz olur diyosunuz doğru ama oyundan oyuna göre değişir o rdr 2 oynamaya kalksam dediğiniz doğru ama ben 1280x1024 medium ayarlarda bf CS falan oynuyorum o yüzden darboğaz olmaz.1 msi dan uzak dur.
2. am4 soket çoğu anakartlardan uzak dur.
3. bunları yaparsan sinirine hakim ol. bu zamana kadar neden işkence çektim diye soracaksın kendine
Ben sadece amdden anlamadigim için @RinDoChi arkadaşın dediği gibi kısıtlar mi işlemci uyumlu mudur diye sormak için konu actim