Neler Yeni

İntel'in Planları ne?

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Arkadaşlar videoyu izledik durumu gördük. Bence İntel artık sonunu getiriyor. Ama yaptıkları çok saçma değil mi? Acaba hedefleri ne? Ellerinde büyük bir güç kozu mu var acaba ve AMD ile olan bu rekabetinde kendisini şahlandıracak bir teknolojik güçleri mi var? Nasıl "satamıyorken ve başarısızken" böyle güçlü bir karar alabilirler? Düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Video;

01adanalı

80+ Silver
Arkadaşlar videoyu izledik durumu gördük. Bence İntel artık sonunu getiriyor. Ama yaptıkları çok saçma değil mi? Acaba hedefleri ne? Ellerinde büyük bir güç kozu mu var acaba ve AMD ile olan bu rekabetinde kendisini şahlandıracak bir teknolojik güçleri mi var? Nasıl "satamıyorken ve başarısızken" böyle güçlü bir karar alabilirler? Düşüncelerinizi çok merak ediyorum.
Video;
Aynen çok saçma bir karar.

Emre123a

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,318
İsim
Emre
çipset desteklemiyorsa ne yapabilirler
adamlar keyiflerinden desteği kesmedi herhalde niye bu kadar yükleniyorsunuz

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adamlar hala kazanıyor. Kolay kolay vazgeçmezler bu huydan.
Aslına bakarsanız burda zincirleme bir etki var. İntel işlemciler tercih edilmediği için, bu sefer İntel'e uygun anakartların satışları da farklılık gösteriyor. Acaba bilinçli bir "hata" mı?

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Video;
eeee
neden edstek yok çünkü parayı türkiye gibi ülkelerden z değil %75h %25 b serisinden alıyor
eğer anakart desteklese kimes atıcak h510 u b560'ı
z zaten satılmadığı için fazla destekledi
eğer görün z serisi bunları geçse z serisi güncelleme almayacaktı

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,796
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
İntel seven çok insan var.
Yeni anakart daha çok para demek.
Daha çok para kazanmak için yapılan bir taktik diye düşünüyorum.
Başka bir anlam veremiyorum

Mehmet

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,541
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
Donanım İnceleme
Videoyu izlemedim olayı açıklayabilecek var mı?
İntel 11. nesilde yeni anakart çıkarıyor ve bizim H410 ve B460 11.nesil destekleyecek diye bildiğimiz kartlar 11. nesil desteklemeyecek. Aynı sokete sahip Z490 ise Bios Update alarak 11. nesil destekleyebilecek. Yani H410 ve B460 ölüyor.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
intel çatır çatır mal satıyor. hala piyasanın çoğuna sahip. neden değiştirsin ki sistemini? devam

mamusk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
597
İsim
Muhammet Sadık Ceyhan
Video;

bu arada intel gerçekten saçmalıyor.

Top Bottom