Neler Yeni

İnteneti nasıl hızlandırabilirim??

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
Merhaba, geçenlerde bi konu açmıştım forza 4 ne kadar sürede iner diye tlf dan internet hız testi yapmıştım download 25 mbps çıktı bugün PC den yaptım ve sadece 3 mbps olduğunu gördüm bunu bir adaptör ile hızlandırabilir miyim yani internetin hızı olan 25 mbps yapabilir miyim eğer yapabilirsem bir tane adaptör önerisi yapar mısınız

LogiMess

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,738
İsim
Gtx 1090Tİ
Merhaba, geçenlerde bi konu açmıştım forza 4 ne kadar sürede iner diye tlf dan internet hız testi yapmıştım download 25 mbps çıktı bugün PC den yaptım ve sadece 3 mbps olduğunu gördüm bunu bir adaptör ile hızlandırabilir miyim yani internetin hızı olan 25 mbps yapabilir miyim eğer yapabilirsem bir tane adaptör önerisi yapar mısınız
MBPS ile Mb/s yi karıştıyor olmayasınız?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
MBPS ile Mb/s farklıdır hocam, eğer birini speedtest ile bakıp sonra indirdiyseniz değerler normal.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
328
İsim
Berk
Speedtest ile yaptığınızda hız kaç çıkıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ESTAROSSA58

80+ Bronze
Modem salonda PC ye pc yi alırken itopya nın gönderdiği adaptör ile bağlı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hemen hocam bi sn
knk modem salonda olması sorun deil adaptör dediğin modeme güç verenmi başka bişimi wifi ilemi bağlı pc ye kablo ilemi çözümü kolay sadece bilgi vermen lazım

umuttt

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
umt
Discord
umt#4257
Onu kendin hizlandiramassin yapabilecegin sey eger lan kablosuyla bagliysa kabloyu en kisa mesafede tutmak kablosuz sa yapacagin hoc bir sey yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
MBPS ile Mb/s farklıdır hocam, eğer birini speedtest ile bakıp sonra indirdiyseniz değerler normal.
79C48F4F-E9DC-4191-B47E-972125B204BB.jpeg
BD176CED-D2D7-4AD2-BD9C-EFEC8E4F5AED.jpeg

Hocam garip ama sabah yaptığımda netspeed den yapmıştım onda 2.6 mbps çıktı şimdi ise normal çıktı

knk modem salonda olması sorun deil adaptör dediğin modeme güç verenmi başka bişimi wifi ilemi bağlı pc ye kablo ilemi çözümü kolay sadece bilgi vermen lazım
PC ye adaptör ile bağlıyorum interneti

Adaptör ün fotosu
image.jpg

ESTAROSSA58

80+ Bronze
dostum ozaman sana güzel bir tavsiye vereyim kabloluya dönüştüremiyorsan hat yok sa eğer sürekli net düşüyor dalgalanmalar oluyorsa ping yüksek ise birtane Powerline alıyorsun pahalı olmasına gerek yok 2. elde çok ucuza düşüyor onu kuruyorsun rahatına bakıyorsun haricinde internet sağlayıcını deiştirebilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
924
İsim
Talha Açıkgöz
dostum ozaman sana güzel bir tavsiye vereyim kabloluya dönüştüremiyorsan hat yok sa eğer sürekli net düşüyor dalgalanmalar oluyorsa ping yüksek ise birtane Powerline alıyorsun pahalı olmasına gerek yok 2. elde çok ucuza düşüyor onu kuruyorsun rahatına bakıyorsun haricinde internet sağlayıcını deiştirebilirsin
eğer bildiğin bir tane varsa önerebilir misin şimdiden teşekkürler

Top Bottom