İnternet altyapı sorunu

Reaksiyon skoru
13
Merhaba şuan yaşadığım yerde hiçbir internet sağlayıcının altyapısı yok Türk Telekom görüştüğümde altyapının 1 yıl veya daha fazla sürede getirebilir ve bulunduğum yerde boş port olmadığı için şuan hiçbir şekilde altyapılı internet alamıyorum bu süreci daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak veya alternatif bir çözüm öneriniz var mı şuan aktif olarak superbox kullanıyorum ama pek memnun değilim

Merhaba şuan yaşadığım yerde hiçbir internet sağlayıcının altyapısı yok Türk Telekom görüştüğümde altyapının 1 yıl veya daha fazla sürede getirebilir ve bulunduğum yerde boş port olmadığı için şuan hiçbir şekilde altyapılı internet alamıyorum bu süreci daha hızlı bir şekilde çözüme kavuşturmak veya alternatif bir çözüm öneriniz var mı şuan aktif olarak superbox kullanıyorum ama pek memnun değilim
@jombo kader ortağın
onlar ne zaman isterse o zaman gelir
adamlar fiber konusu olunca şöyle takılıyor

Son düzenleme:
hat internetlerine bakabilirsin.

hat internetlerine bakabilirsin.
Bunlar hakkında bilgi verebilir misin

Bunlar hakkında bilgi verebilir misin
Hocam kendim kullanmaya başladım bölgeden bölgeye hız ve fiyat değişiyor. Çanak anten gibi bir şeyi sinyal gücü yüksek bir yere takıp internete bağlanıyoruz , kurulumu biraz masraflı ancak alt yapı yoksa ve sinyal gücü iyiyse güzel idare ediyor. 50 download 15 upload hıza 600 tl ödüyoruz şu an.

Hocam kendim kullanmaya başladım bölgeden bölgeye hız ve fiyat değişiyor. Çanak anten gibi bir şeyi sinyal gücü yüksek bir yere takıp internete bağlanıyoruz , kurulumu biraz masraflı ancak alt yapı yoksa ve sinyal gücü iyiyse güzel idare ediyor. 50 download 15 upload hıza 600 tl ödüyoruz şu an.
Hız iyiymiş. Bakır kablo bu değerlere ulaşamıyor. (Eski binalarda özellikle)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hangi ilde hangi firma Hocam?

Hız iyiymiş. Bakır kablo bu değerlere ulaşamıyor. (Eski binalarda özellikle)

Hangi ilde hangi firma Hocam?
hatay/arsuz , hatnet hocam.

hatay/arsuz , hatnet hocam.
Açıkçası hiç bir umudum yoktu ancak 50mps hızı ve 15 uploadı bu kadar temiz vermesi ve nerdeyse sıfır kesinti ile vermesi beni şaşırttı. Oyunlarda bol bol ping sorunu çekerdim diyordum ancak 40-50 ms leri geçmiyorum eski internette 30-35 idi ancak yani sinyalli bir internet sonuçta :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,558
Üyeler
190,598
Son üye
Mert8263
Geri