İnternet başvurumda port yok dediler

Jedi

80+
Reaksiyon skoru
20
Millenicom dan randevu aldım aynı gün aradılar adres falan istediler verdim falan ama port yok dediler bende hiç anlamam bu internet işlerinden halledebilirmisiniz dedim 30 gün içinde halletmeye çalışacağız dediler ama 30 gün sonra da port açamaya biliriz/bulamaya biliriz dediler.

Şimdi 30 gün içinde port bulamayıp yada açamadıkları zaman ben evime hiç mi internet bağlatamıyacağım

Millenicom dan randevu aldım aynı gün aradılar adres falan istediler verdim falan ama port yok dediler bende hiç anlamam bu internet işlerinden halledebilirmisiniz dedim 30 gün içinde halletmeye çalışacağız dediler ama 30 gün sonra da port açamaya biliriz/bulamaya biliriz dediler.

Şimdi 30 gün içinde port bulamayıp yada açamadıkları zaman ben evime hiç mi internet bağlatamıyacağım
İstediğiniz mbps için olmayabilir port. Bana da öyle demişlerdi düşük almıştım olmuştu.

Benim paketim 16mbps altyapı kötü olduğu için 10 falan veriyor o yüzden altyapı yok dediler 1-2 gün sonra arayıp altyapı var dediler dedikleri gibi 10 alıyorum indirme olarak gene yetiyor ama upload yetmiyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,200,699
Üyeler
190,789
Son üye
ugur58991
Geri