Neler Yeni

İnternet download speed problemi

Elcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Elcan İslamlı
Arkadaşlar öncelikle Selamlar. Bugün geldiğimde internet hızımın düşük olduğunu farkettim. Bi hız testi yapiğim derken indirme hızımın çöktüğünü gördüm. Upload hızım normal simmetrik hatt kullaniyorum. Jitter değeri normalden fazla bide paket kaybı yaşiyorum. Neden olabilir sizce. Önceden teşekkürler

Ekler

• Screenshot (46).png
    Screenshot (46).png
    60.6 KB · Hit: 30

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
Arkadaşlar öncelikle Selamlar. Bugün geldiğimde internet hızımın düşük olduğunu farkettim. Bi hız testi yapiğim derken indirme hızımın çöktüğünü gördüm. Upload hızım normal simmetrik hatt kullaniyorum. Jitter değeri normalden fazla bide paket kaybı yaşiyorum. Neden olabilir sizce. Önceden teşekkürler
normalen kaçtı ?

cihanx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Cihan Yılmaz
hangi iss kullanıyorsun? bir müşteri hizmetlerini ara veya destek kaydı aç bence

Elcan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Elcan İslamlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hangi iss kullanıyorsun? bir müşteri hizmetlerini ara veya destek kaydı aç bence
GSP Genelde AzFibernete sunucusuna bağlanıyor ama budefa farklı servera bağlanmış. Tıkanıklık olabilir diğe düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

müşteri hizmetlerini arayın bir görüşün
24/7 hızmet sunulmuyor maalesef bu yüzden buraya yazdım zaten

it's me

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Mert
müşteri hizmetlerini aradın mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,479
Üyeler
163,665
Son üye
Ayazq
Top Bottom