İnternet firma önerisi

Reaksiyon skoru
11
selam aleyküm istanbulda oturuyorum turk telekom interneti kullanıyorum 1 aydır baglantı kopması ve hız düşüklüğü yaşıyorum internetimi değiştirmek istiyorum hızlı sorunsuz teknik desteği iyi olan internet markası önerir misiniz?

ben turknete geçtim rahatladım öneririm. 1000 megabit dedi 980 990 alıyorum. bir sorun olunca iş saatindeyse hemen dönüyorlar

Turk Telekom kullaniyordum ben'de onceden ama Evde kimse yokken bile sadece pc'de CS Oynadigimda dahi ping girioyrdu ve akil alir degerler bile degildi minimum 300-400ms ortalma 500-600ms en cokta 10.000ms gordum Ki zaten gorur gormez baglanti koparip atti oyundan tabi her gun o kadar MS olmuyordu ama genel olarak kesinlikle hergun istisnasiz ping oluyordu 300 degilse 100ms falan vbe 100mb fiber paket kullaniyorduk ms olmasa baglanti kopmalkari gibi sorunlar oluyordu 3-4 Hafta Internetsiz Kaldigimizi Hatirliyorum

Son 5-6 Aydir mi Ne TurkNet'e Gectik Hem fiyat Daha Uygun Hemde Kesinlikle Internet ile ilgili sorun yasamiyoruz Internet sansuru yok Ping yok baglanti sorunlari yok Musteri Temsilcisine Baglanmak Icin 2 saat telefonda sesli asistani dinlemiyorsun

Normal'de Asla Bir firmayi veya Markayi Bu sekilde kolay kolay ovmem Ama Adamlar hakkiyla yapmis valla (Sadece fiyatlar yukseldi ama onunda sebebi turktelekomun fiyatlari yukseltmesi Cogu firma turktelekomun hazir alt yapisi oldugu icin turktelekom'dan altyapi kiraliyorlar ve turktelekom fiyat arttirinca onlarda mecbur arttiriyor Kisaca Tekel Mevzusu)

ben turknete geçtim rahatladım öneririm. 1000 megabit dedi 980 990 alıyorum. bir sorun olunca iş saatindeyse hemen dönüyorlar
bizim burda vdsl modem destekliyor 35 mbps yeterli olur mu 5 kişi kullanıcaz hız sorunu kopma yasar mıyız ?

bizim burda vdsl modem destekliyor 35 mbps yeterli olur mu 5 kişi kullanıcaz hız sorunu kopma yasar mıyız ?
100 mbit olabiliyorsa onu sec daha iyi olur olmazsa 35 lik olanı seç. Millenicom kullaniyorum tt altyapisinda. Oneririm bir sıkıntisını gormedim. Gecmeyi dusunursen Kod verebilirim.

Geri