turkcell altyapısı varsa 1k mbps 700tl al geç kenara 100mbps parasınaFiber kullanan birinin internet hızı ne olmalı? Mesela 1000 gereksiz mi? Veya 50 olsa çok mu zayıf en ucuzu oymuş sanırım. Kısacası hangi hız almam gerektiği konusunda bilgim olsun istiyorum o yüzden yorumlarınızı merak ediyorum.
Yok maalesef sadece Türk Telekom.turkcell altyapısı varsa 1k mbps 700tl al geç kenara 100mbps parasına
Bu paketi alıcaz. Ailesinde esnaf olan ve ticari olarak alabilecek kişiler varsa bu pakette biraz daha indirim uyguluyorlar bilginiz olsun. Bize ilk 6 ay 560 TL yaptılar bu paketi. Sonraki 6 ay 660.turkcell altyapısı varsa 1k mbps 700tl al geç kenara 100mbps parasına
Türk Telekom 50Mbps için 600 istiyor benden şaka gibi şu fiyatlar. Superonline olsa direkt geçerdim.Bu paketi alıcaz. Ailesinde esnaf olan ve ticari olarak alabilecek kişiler varsa bu pakette biraz daha indirim uyguluyorlar bilginiz olsun. Bize ilk 6 ay 560 TL yaptılar bu paketi. Sonraki 6 ay 660.
Turknet'in Gigafiber altyapısı olsa ona geçecektim hocam ama Turkcell fiber vardı. Turknet aynı fiyata ne hız verebiliyorsa onu veriyor. Politikası güzel. Fiyat olarak da ilk üç ay avantajı var. Bir de arkadaş kodu bulursan 4. ay bedava yapıyorlarmış. Diğer sağlayıcılarda var mı bilmiyorum ama isterseniz bir ay deneme ücretsiz dediler. Şimdilik Türk telekom'dan başka çareniz yok gibi. Siz o sıra Turknet yada Superonline altyapı başvurusu yapın. Sözleşmeniz bitene kadar getirebilirler. Zaten belli bir cayma bedelini de ödüyor çoğu. Turknet 2500 TL'ye kadar mesela o da güzel.Türk Telekom 50Mbps için 600 istiyor benden şaka gibi şu fiyatlar. Superonline olsa direkt geçerdim.
Getirmezler şehirde komple yok Türknet vs. En azından altyapı var o da bir şey ne diyim…Turknet'in Gigafiber altyapısı olsa ona geçecektim hocam ama Turkcell fiber vardı. Turknet aynı fiyata ne hız verebiliyorsa onu veriyor. Politikası güzel. Fiyat olarak da ilk üç ay avantajı var. Bir de arkadaş kodu bulursan 4. ay bedava yapıyorlarmış. Diğer sağlayıcılarda var mı bilmiyorum ama isterseniz bir ay deneme ücretsiz dediler. Şimdilik Türk telekom'dan başka çareniz yok gibi. Siz o sıra Turknet yada Superonline altyapı başvurusu yapın. Sözleşmeniz bitene kadar getirebilirler. Zaten belli bir cayma bedelini de ödüyor çoğu. Turknet 2500 TL'ye kadar mesela o da güzel.
Ora nereymiş yaGetirmezler şehirde komple yok Türknet vs. En azından altyapı var o da bir şey ne diyim…
Şehirde Türknet yok da Superonline bazı binalarda vardı sanırım da bizim pek şehir denemeyecek konumdaki köyde hiç yok ya, eskiden ADSL vardı şuan fiber çektiler köye. Turkcell’de 4G bile çekmiyor öyle bir yerOra nereymiş yaBelli olmaz belki şehre altyapıyı getirmeye vesile olursunuz hocam
![]()
Hocam demek ki köy nüfusu kasaba kadar var ki ondan getirmişler tt fiber'i. Yada çok fazla sizin dışınızda talep eden olduysa o da etkili olmuştur. Belki Muhtar iyi çalışıyor diyebilirizŞehirde Türknet yok da Superonline bazı binalarda vardı sanırım da bizim pek şehir denemeyecek konumdaki köyde hiç yok ya, eskiden ADSL vardı şuan fiber çektiler köye. Turkcell’de 4G bile çekmiyor öyle bir yer![]()
Yapar ancak iletişime geçmeniz gerekiyor. Bu tür ihtiyaçlar hizmet olarak sunulmuyor. Talep etmeniz lazım.Türk Telekom yapar mı ki upload artışı? Fiyatı upload için artarsa kabul ederim ama 700TL fiyatı upload için 7000TL yapacaklarsa onu asla karşılayamam![]()
Hangi kanaldan yapmamız lazım bu talebi? Dümdüz müşteri hizmetlerine söylesem pek dikkate almazlar herhalde, bir yöntemi varsa şuna yaz şuradan talep aç vs gibi yapayım bunu.Yapar ancak iletişime geçmeniz gerekiyor. Bu tür ihtiyaçlar hizmet olarak sunulmuyor. Talep etmeniz lazım.