İnternet hızım normal mi?

O ne öyle?

alt yapı 24 mbs e kadar destekliyor modemimde airties air5442 lakin ttnet vermiyor galiba hızı illa bayilerine molotof atmak gerek
Haklısın bende Sakarya da oturuyorum fakat hızlar genelde düşük 10 MB dw 5 mb up geçmiyor pek fakat oturduğum yerde alt yapı yeni yapıldığı için belki internet hızım o yüzden bu şekilde dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Canın cehenneme dostum kaçak internet kullanmamalısın.
Kaçak mı her ay parasını veriyorum kaçak olduğunu bilsem para vermezdim😅

Adamların sitesindeki paketlerde böyle bir şey yok seninkinde bir yanlışlık vardır

Haklısın bende Sakarya da oturuyorum fakat hızlar genelde düşük 10 MB dw 5 mb up geçmiyor pek fakat oturduğum yerde alt yapı yeni yapıldığı için belki internet hızım o yüzden bu şekilde dir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kaçak mı her ay parasını veriyorum kaçak olduğunu bilsem para vermezdim😅
:D

Modemin fotosunuda atarım bende size sordum ya normal mi diye
ilk resimde turkcell superonlıne yazıyor birde tam valla anlamadım bende atıp bilgilendirirsen müsait zamanda sevinirim :) ama yanlışlık olduğu düşüncesindeyim türkiyede upload o kadar veren firma yok olsa direk geçerim valla .D

ilk resimde turkcell superonlıne yazıyor birde tam valla anlamadım bende atıp bilgilendirirsen müsait zamanda sevinirim :) ama yanlışlık olduğu düşüncesindeyim türkiyede upload o kadar veren firma yok olsa direk geçerim valla .D
kimseye haber falan vermesin hayatımda o kadar upload görmedim ne güzel işte bi bana denk gelmiyor arkadaş o uploadla günde 5000 tane youtube a video atarsan siteler kurarsın

la dalgamı geçiyon bu nasıl internet bebek gibi maşallah
Ekran Alıntısı.PNG

türktelekom a ana bacı sövdükden sonra internetimi 10mbps den 25mbps ye 0.2 mbps den 5.7mbps ye çıkardılar saol var ol türk telekom :D

la dalgamı geçiyon bu nasıl internet bebek gibi maşallah
Alıntıyı görüntüle
türktelekom a ana bacı sövdükden sonra internetimi 10mbps den 25mbps ye 0.2 mbps den 5.7mbps ye çıkardılar saol var ol türk telekom :D
ttnet e bi yerden şikayet yazısında falan bulunamammı benle özel ilgilenmleri için çünkü internet berbat yıllardır

ttnet e bi yerden şikayet yazısında falan bulunamammı benle özel ilgilenmleri için çünkü internet berbat yıllardır
kanka sakin ol ara bir güzel küfür et sonra müşteri memnun değil diyip memnun ederler seni :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,283
Üyeler
186,866
Son üye
efesttel
Geri