Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,007
Hattında çok fazla zayıflama varAga sorun yaşasam da suçu karşı tarafa atamıyorum. Altyapı baya baya baya eski.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Attım.
Hattında çok fazla zayıflama varAga sorun yaşasam da suçu karşı tarafa atamıyorum. Altyapı baya baya baya eski.
Attım.
Kablolar sağlam mı ek vs var mıNasıl anladın nereye baktın?
Nasıl düzelir?
O kablo nereden geliyor prizden mı dışarıdan vs miSağlamdır herhalde. Daha sabah 58 alıyordum çünkü. Sadece modem DSL portuna takılması için gelen hat kablosunun ucuna küçük bir ekleme var.
İnce telefon kablosu mu direk geliyor kalın PC ye takılan internet kablosu muDışarıdan.
Aynı anda şu comnet panelini ve dsl bilgilerini atar mısın ? comnet paneline bakarsak hız kayıp vermemesi lazım.Alıntıyı görüntüle
Sabahları normal 58 59 alıyorum ama akşamları 50'lere düşüyor. Altyapım max 52 kaldırıyor amma velakin internet sağlayıcım COMNET modemime 61 Mbps internet ulaştırıyor. Az önce yine kontrol ettim modeme giren hız 61 Mbps. Hatta sorun yok yani anladığım kadarıyla.
Aklıma evdekilerin telefonu falan bağlanınca cihazın kaldırmaması falan geliyor. Cihaz 3 yıllık. Sizce sorun modemde mi?
Evdekilerin telefonlarına 12 Mbps'lik bir hız sınırı koydum artık. Ama yine de yükselmedi.
Cihaz Model No. VC220-G3u
Comnet müşteri panelinden:
Alıntıyı görüntüle
@Oneomous
Hattında zayıflama yok demiştin amaHattında çok fazla zayıflama var
Attığı ikinci resimde var ilki comnetin sitesinden almış oimden orada bir adet zayıflamayı baz alır hat değerlerinde hattın bütünlüğüne bakabilirizHattında zayıflama yok demiştin amaneyse hattı aşırı kötü arkadaşın kopmalar donmalar normal millenide 35 de 35 almana şükret sen genede Caner
Millenide 29 lara düşmüştü internetim 2.aydan sonra.millenide 35 de 35 almana şükret sen genede Caner
Attığı ikinci resimde var ilki comnetin sitesinden almış oimden orada bir adet zayıflamayı baz alır hat değerlerinde hattın bütünlüğüne bakabiliriz
Ne diyorsunuz?Aynı anda şu comnet panelini ve dsl bilgilerini atar mısın ? comnet paneline bakarsak hız kayıp vermemesi lazım.