İnternet hızımı alamıyorum

Reaksiyon skoru
14
1000 megabit internet hızım var ama bilgisayarda 100 megabit alabiliyorum neden bunu 1000 megabit yapabileceğim dönüştürücü felan varmı?
Anakartım h61

1000 megabit internet hızım var ama bilgisayarda 100 megabit alabiliyorum neden bunu 1000 megabit yapabileceğim dönüştürücü felan varmı?
Anakartım h61
usb olanlar ile şimdilik mümkün değil diye biliyorum. kablosuz olarak pci express veriyolu üzerinden kaliteli bir kablosuz ağ kartı yani wifi kartı ile alınabilir. Kablolu ile yani ethernet ile alabilirsiniz eğer ethernet kartınız destekliyorsa 1000 mbsn interneti. Birde hangi modemi kullanıyorsunuz?

usb olanlar ile şimdilik mümkün değil diye biliyorum. kablosuz olarak pci express veriyolu üzerinden kaliteli bir kablosuz ağ kartı yani wifi kartı ile alınabilir. Kablolu ile yani ethernet ile alabilirsiniz eğer ethernet kartınız destekliyorsa 1000 mbsn interneti. Birde hangi modemi kullanıyorsunuz?
Atlantisin modemini kullanıyom

Anakartın ethernet portu gigabit ethernet destekliyor mu?
Destekliyorsa güncel sürücü indirip kurmayı denedin mi?
Modemden pc ye gelen ethernet kablon cat-6 mı?

Anakartın ethernet portu gigabit ethernet destekliyor mu?
Destekliyorsa güncel sürücü indirip kurmayı denedin mi?
Modemden pc ye gelen ethernet kablon cat-6 mı?
Cat 6 ethernet kablosu daha yeni taktım anakartım h61 internetten baktığımda bişey bulamadım kaç megabit destekliyor diye
Sürücülerinide kuramadım

Bende bu chipsetteki anakartlara baktım gigabit ethernet desteği yok. 1gb interneti alamamanın sebebi bu anakart görünüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,344
Üyeler
190,897
Son üye
tarikensatar
Geri