Neler Yeni

internet hızındaki artış

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Kurşun
Arkadaşlar Kablonet kullanıyorum normalde tarifem 50MB download 5MB upload bu gün kafama esti bir Speedtest yapayım dedim download 100MB olmuş sizce geri düşer mi? Babama sordum tarifede değişiklilik yapmamış.
kardeşim konuyla alakasız sen soru sordun ama ben sorayım :D kablonet nasıl memnunmusun Oyunlardaki pingi nasıl

Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
muhammed
kardeşim konuyla alakasız sen soru sordun ama ben sorayım :D kablonet nasıl memnunmusun Oyunlardaki pingi nasıl
Genellikle online oyun oynamıyorum fakat eskiden oynadığım zamanlar gayet iyiydi, modeminin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum bu yüzden ethernet kablosu kullanıyorum ama bu benim kendi fikrim yanılıyor olabilirim hız düşüşü çok az yaşadım bir keresinde 1 hafta boyunca Download 14MBps'ye düşmüştü müşteri hizmetlerinden memnunum.

omerkursunn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Ömer Kurşun
Genellikle online oyun oynamıyorum fakat eskiden oynadığım zamanlar gayet iyiydi, modeminin o kadar iyi olduğunu düşünmüyorum bu yüzden ethernet kablosu kullanıyorum ama bu benim kendi fikrim yanılıyor olabilirim hız düşüşü çok az yaşadım bir keresinde 1 hafta boyunca Download 14MBps'ye düşmüştü müşteri hizmetlerinden memnunum.
teşekkür ederim şubatta ttnet bitiyor maf etti beniya 35 mpbs paket var 10 mpbs ya veriyor ya vermiyor

Top Bottom