Bir ben mi sorun yaşamıyorum sadece fazladan aldığım 25 mbiti kestiler o kadar. O da issimin sorumsuzluğundan.şuan için diyorsan genel sıkıntı var turknet üzerinde ve diğerleri dahil türk telekom dahil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yotube netflix bazı sitelere geç giriyor
Bende öyle bir sorun yok şuan ama oyunlarda falan kasma oluyor bayadır düzgün oynayamıyorum.şuan için diyorsan genel sıkıntı var turknet üzerinde ve diğerleri dahil türk telekom dahil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yotube netflix bazı sitelere geç giriyor
Twitter bende de açılmıyor o bant daraltmadan YouTubeda sorunum yok.bende soru var son 2-3 saattir Twitter ve YouTube ağırlıklı
turknetse eğer sağlayıcı sorun var daha müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz şuan çıldırcam şimdi internetim de gitti bozuldu komple mobil uygulamasında ki canlı destek butonuda deaktif bozuk oda ne saçma iş yapıyorlarsa artık webden de mesajlar gitmiyor canlı desteğe buglu o yetmiyor müşteri hizmetleri 50 saat şarkı dinletiyor füze atasım geldi turkneteEve internet bağlattık bize fiber hızlı internet var dediler 1000TL fatura gelecek ama buna rağmen internet hiç hızlı gelmiyor oyunlarda takılma oluyor nasıl çözebilirim?