İnternet neden yavaş?

Zaptic

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
242
Eve internet bağlattık bize fiber hızlı internet var dediler 1000TL fatura gelecek ama buna rağmen internet hiç hızlı gelmiyor oyunlarda takılma oluyor nasıl çözebilirim?

şuan için diyorsan genel sıkıntı var turknet üzerinde ve diğerleri dahil türk telekom dahil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yotube netflix bazı sitelere geç giriyor

şuan için diyorsan genel sıkıntı var turknet üzerinde ve diğerleri dahil türk telekom dahil

Bir ben mi sorun yaşamıyorum sadece fazladan aldığım 25 mbiti kestiler o kadar. O da issimin sorumsuzluğundan.

bende sorun yok (Turknet)

Bende öyle bir sorun yok şuan ama oyunlarda falan kasma oluyor bayadır düzgün oynayamıyorum.

bende soru var son 2-3 saattir Twitter ve YouTube ağırlıklı

Eve internet bağlattık bize fiber hızlı internet var dediler 1000TL fatura gelecek ama buna rağmen internet hiç hızlı gelmiyor oyunlarda takılma oluyor nasıl çözebilirim?
turknetse eğer sağlayıcı sorun var daha müşteri hizmetlerine ulaşamıyoruz şuan çıldırcam şimdi internetim de gitti bozuldu komple mobil uygulamasında ki canlı destek butonuda deaktif bozuk oda ne saçma iş yapıyorlarsa artık webden de mesajlar gitmiyor canlı desteğe buglu o yetmiyor müşteri hizmetleri 50 saat şarkı dinletiyor füze atasım geldi turknete

bendede sorun yok gibi türktelekom

Ben de 30 dk dan fazladır komple gitti 2 hattım var ev için 2 sinde de yok

Geri