İNTERNET ÖNERİSİ

Reaksiyon skoru
84
merhaba son zamanlarda internetimden memnun değilim türknet 100mpbs kullanıyorum fakat ip almıyor bilgisayarım acaba sorun nerde bilemedim telefon smart tv vs de bir sıkıntı yok ama pc de ne yaptıysam olmadı netflix e bağlanamıyorum acaba sizdede sorun aynı mı içeriği oynatmıyor

merhaba son zamanlarda internetimden memnun değilim türknet 100mpbs kullanıyorum fakat ip almıyor bilgisayarım acaba sorun nerde bilemedim telefon smart tv vs de bir sıkıntı yok ama PC de ne yaptıysam olmadı netflix e bağlanamıyorum acaba sizdede sorun aynı mı içeriği oynatmıyor
Sizin modemle PC niz arasında bir bağlantı sorunu var zannedersem. Ethernet ile mi bağlısınız yoksa wifi mi? modeminizin markası modeli nedir?

ip almıyorsa modem resetlemeniz düzelmediği takdirde müşteri hizmetlerini aramanız gerekmekte.

Modeminize ip yapılandırması yapın bu şekilde sıkıntı çıkmaz yani ethernetiniz modemden gelen ip yi sizin belirlediğiniz aralıklarla ip algılasın.

resimlerle anlatıyım sizde uygulayın.
Kullandığınız modem marka model nedir?

ya reis türknetin müşteri hiztleri çok az ve ulaşılamıyor
ne yapacağımı bilemedim
genelde ip almadığı için aradığınızda modemi resetlemenizi söylerler. Eğer ulaşılmıyorsa yapacak bir şeyiniz görünmüyor gece gündüz arayacaksınız sanırım :)

ya aslında ip değil herhalde anlatamadım bazi sitelere girmiyor ama wifi de bir sıkıntı yok sadece kablolu bir şekilde bazi sitelere giremiyorum

ya aslında ip değil herhalde anlatamadım bazi sitelere girmiyor ama wifi de bir sıkıntı yok sadece kablolu bir şekilde bazi sitelere giremiyorum
bir aralar turk telekomdan youtube ve google gibi hizmetlere de ulaşılmıyordu. O tabi turk telekom dns sunucularından olmuştu mahallenizde başka kullanan arkadaşınızda veya başka birinde aynı sorun varsa turknettendir. Aramanız gerek onlar hariç kimse kolay kolay bişey yapamaz.

Geri