Evet yeni bina olmasına rağmen çoğu sağlayıcıda maximum 100 e 20 verebiliyorlar.Altyapınızı kontrol ettiniz mi?
Hocam burada aradığınız hız önemli aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum bina yeni olmasına rağmen doğru düzgün bir altyapı yok bayadır uğraşıyorum en son bende kablonet e geçiş yaptım 100 e 20 devresini kullanıyorum 3 4 aydır memnunum eğer diğer iss lerde sorguladığınız zaman daha fazla bir hız çıkmıyorsa bence değiştirmeyinEvet yeni bina olmasına rağmen çoğu sağlayıcıda maximum 100 e 20 verebiliyorlar.
Kablonetten neden ayrılmak istiyordunuzSelam. Halihazırda kablonet kullanıcısıyım fakat değiştirmek istiyorum sizce hangi operatöre geçmeliyim ?
hocam sadece superonline 1000mgb internet sağlıyor aradım görüştüm 1 yıllık indirimli fiyat 600 dediler. Bana kablonet yeni fatura ücreti şuanda 100 download 20 upload için 487 lira mı ne dedi geçen gün çok sinirlendim şuan 180 lira ödüyorum çünkü bu pakete. 600 vermeye razıyım o yüzden.Hocam burada aradığınız hız önemli aynı sıkıntıyı bende yaşıyordum bina yeni olmasına rağmen doğru düzgün bir altyapı yok bayadır uğraşıyorum en son bende kablonet e geçiş yaptım 100 e 20 devresini kullanıyorum 3 4 aydır memnunum eğer diğer iss lerde sorguladığınız zaman daha fazla bir hız çıkmıyorsa bence değiştirmeyin
Kablonet kullandığım dönemde sıkıntı yaşamamıştım. Alt yapı da yoksa bence değiştirilmemeli.hocam sadece superonline 1000mgb internet sağlıyor aradım görüştüm 1 yıllık indirimli fiyat 600 dediler. Bana kablonet yeni fatura ücreti şuanda 100 download 20 upload için 487 lira mı ne dedi geçen gün çok sinirlendim şuan 180 lira ödüyorum çünkü bu pakete. 600 vermeye razıyım o yüzden.
Hocam kullanmakta olduğum paketi belirttim diğer arkadaşa cevap verirken 1. ayrılma sebebim fiyat, 2. ayrılma sebebim çok uzun zamandır bir hat çalışması var bölgemde ve paket kayıpları çok fazla lol ve valoda pingim yok mesela ama sesli sohbette sesim robotik gidiyor, 3. sebep ise artık 100 download 20 upload kullanmak istemiyorum.Kablonetten neden ayrılmak istiyordunuz
Tabi gene sen bilirsin ama bir de TT alt yapısından 200 e 30 veren firmalar var. Bir de onlardan sorgula istersen.Hocam kullanmakta olduğum paketi belirttim diğer arkadaşa cevap verirken 1. ayrılma sebebim fiyat, 2. ayrılma sebebim çok uzun zamandır bir hat çalışması var bölgemde ve paket kayıpları çok fazla lol ve valoda pingim yok mesela ama sesli sohbette sesim robotik gidiyor, 3. sebep ise artık 100 download 20 upload kullanmak istemiyorum.
peki hocam diyelim ki dediğiniz gibi 100 e 30 a anlaştım ve bana 500tl dediler, sizce 100 tl daha fazla verip 1000 liğe geçmek daha mantıklı olmaz mı ?Tabi gene sen bilirsin ama bir de TT alt yapısından 200 e 30 veren firmalar var. Bir de onlardan sorgula istersen.
Netspeed kullandığım dönemde de hiç sıkıntı yaşamadım. Bir kontrol et derim.
Peki 1000 lik internet ihtiyacın var mı?peki hocam diyelim ki dediğiniz gibi 100 e 30 a anlaştım ve bana 500tl dediler, sizce 100 tl daha fazla verip 1000 liğe geçmek daha mantıklı olmaz mı ?
Dostum ben paketler arasındaki farka dikkat çekmek istiyorum sundukları şeylere göre fiyat farkı çok az ayrıca 2018 den beri kablonet kullanıyorum zaten ama son 1 senede çok üzdüler beni bu hat çalışmalarından dolayı daha onlara para vermek istemiyorum.Peki 1000 lik internet ihtiyacın var mı?
Bence bazı şeyleri fazla abartıyoruz.
Yani hız stabil olduğu sürece ve ping/loss vs olmayacaksa bence 1000 lik paket ile 100 lüğün fiyat farkına o kadar da değecek bir şey olmuyor.
Binada sol fiber mi var?hocam sadece superonline 1000mgb internet sağlıyor aradım görüştüm 1 yıllık indirimli fiyat 600 dediler. Bana kablonet yeni fatura ücreti şuanda 100 download 20 upload için 487 lira mı ne dedi geçen gün çok sinirlendim şuan 180 lira ödüyorum çünkü bu pakete. 600 vermeye razıyım o yüzden.