İnternet sağlayıcı önerisi

Alıntıyı görüntüle
canımın içi okuduğunu anlayamıyorsun sanırım bunu görüyorsan altyapın GPONdur GPON 1000 verir sadece gpon kullanan firma bulacaksın onlarda türk telekom milenicom speednet diyorum. Altyapın 1000lik ha bölgene 1000 veremiyorlardır o zaman 500lük pakette alabilirsin 200lük pakette alabilirsin.
bitanem bende dıyorumkı turknet mıllenıcom hıcbırı vermıyor bı baktım ımdı turktelekom veriyor 1000 TL'ye sadece alıyımı snce
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mahallenin internet kutusu sizin evin salonunda mı? Niye 0 metre bu.
dairede fiber kutusu var yeni yapıldı eve kadar geliyor

sizce turk tellekom almak mantıklı 700 e falan yoksa mıllenıceom netspeet turknet falanmı

Ekler

• 1759475888403.webp
    1759475888403.webp
    43.7 KB · Hit: 11
Son düzenleme:
bitanem bende dıyorumkı turknet mıllenıcom hıcbırı vermıyor bı baktım ımdı turktelekom veriyor 1000 TL'ye sadece alıyımı snce

dairede fiber kutusu var yeni yapıldı eve kadar geliyor

sizce turk tellekom almak mantıklı 700 e falan yoksa mıllenıceom netspeet turknet falanmı

Ben şahsen böyle bir firmaya minimum 1 yıl bel bağlamazdım. Onun yerine, altyapınızda 1000 MBPS verebilecek farklı, taahhütsüz sağlayıcılara geçmeniz yararınıza olur. Şahsen ben yerinizde olsam böyle yapardım ki bizim buradaki fiber aktif olduktan sonra ben de GıbırNet'in fiberine geçiş yapacağım.

Ben şahsen böyle bir firmaya minimum 1 yıl bel bağlamazdım. Onun yerine, altyapınızda 1000 MBPS verebilecek farklı, taahhütsüz sağlayıcılara geçmeniz yararınıza olur. Şahsen ben yerinizde olsam böyle yapardım ki bizim buradaki fiber aktif olduktan sonra ben de GıbırNet'in fiberine geçiş yapacağım.
yokki

selamlar yeni eve taşınacağız hali hazırda netspeed abonelıgım var sadece bazen memnun değilim sapıtıyor yılda 3 4 kere o kadar kurulum ücreti odemek istemiyorum başka firmaya geçersem varmıdır yada nasıl kurulum ücreti ödemem altaypım 200 desteklıo
Türk Telekom sakın geçme Türk net geç onların alt yapı Türk Telekom değil çünkü

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,214
Üyeler
183,401
Son üye
rand0m1i
Geri