Neler Yeni

İnternet sağlayıcı tavsiyesine ihtiyacım var

etnetalw

80+ Bronze
Riot'un oyun sunucuları için Türk Telekom ve aralarında bir problem var çoğu firmada ara ara ufak problemler oluşabilir,
Ben GIBIRNet kullanıyorum çok sık olmasa da ayda yılda bir oyun zamanını biraz erteleme ihtiyacı doğabiliyor :)
Aslında bu tt ilede alakalı değil bence cunku 1 firma kendi fiber optiği ile bağlanıyor riot sunucusuna o firmadada sorun var. Bence equinix dc veya riot sunucularında bir sorun var.

frudotz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
H. Arda Karabacak
İlgilendiği Kategoriler
İnternet
Discord
frudotz
Aslında bu tt ilede alakalı değil bence cunku 1 firma kendi fiber optiği ile bağlanıyor riot sunucusuna o firmadada sorun var. Bence equinix dc veya riot sunucularında bir sorun var.
Neticesi karşı taraflı bir sorun bunu Riot'un çözmesi gerek onların destek bölümü de topu "İnternet servis sağlayıcınız kabullenmiyor olabilir ama sorun aslında onlarda" diyerek firmalara atıyor :kekw:

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, yazılım, bilgisayar ve telefon
Riot'un oyun sunucuları için Türk Telekom ve aralarında bir problem var çoğu firmada ara ara ufak problemler oluşabilir,
Ben GIBIRNet kullanıyorum çok sık olmasa da ayda yılda bir oyun zamanını biraz erteleme ihtiyacı doğabiliyor :)
Hocam ref kodu var mı arkadaşını getir kazan tarzı? Sizinkini kullanayım buna geçeceğim muhtemelen

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam yarından tezi yok internet sağlayıcımı değiştirmem lazım şuan netspeed kullanıyorum :D
Zam da gelmiş hazır var mıdır uyguna bildiğiniz sağlayıcı taahütlü de olur max 35 mb/s paket alabiliyorum fiber yok
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ping sabit bu arada düşüp arada çıksa yine tamam ama bu yeter artık :D
comnet öneririm aklında soru var ise sorabilirsin

etnetalw

80+ Bronze
Hocam ref kodu var mı arkadaşını getir kazan tarzı? Sizinkini kullanayım buna geçeceğim muhtemelen
Musait değil sanırım arkadaş kullanıyor kendisi o firmayı ve aylar önceden sorduğumda yok demişti ve baktım bir bilgi göremedim sanırım yok. Varsa atar eğer iletirse tabi.

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
comnet öneririm aklında soru var ise sorabilirsin
Hocam şu alt kısım kafamı karıştırdı. Bi deniyeyim gibirnet duruma göre geçerimn belki 6 ay sonra
1683731118607.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Süleyman
Netspeed kullanıyorum ve gayet memnunum. Türk telekomda pingim vardı sıkıntı modeminizde dediler bende ikinci bi internet olarak netspeed aldım aynı modemde 19-20-21 ping alıyorum (valorant) size tavsiyem şu modeminizi kablo kalitenizi ve arada splitter kutusu olmamasına dikkat etmeniz.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
873
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Hocam şu alt kısım kafamı karıştırdı. Bi deniyeyim gibirnet duruma göre geçerimn belki 6 ay sonra
Alıntıyı görüntüle
o durum işte comneti iyi yapan sey istersen 6 aylık al istersen 1 aylık al
baktın dolar arttı zam haberleri geldi zaten uygulamadada zam yapacakları zaman söylüyorlar , al bi 6 aylık veya 12 aylık kafan rahat etsin taahütlü gibi hizmet taahütsüz şartlar

Ekran görüntüsü 2023-05-10 193023.png

12 ay ön ödeme yaparsan 99tl ama aylık olarak tek tek ön ödeme yaparsan 159.00tl ben boyle anladım.
hayır o ay basına indirimli fiyatı gösteriyor az önceki mesajda gösterdiğim gibi alırken direk kaç aylık aldıysan okadar ücreti pesin ödüyorsun

örnek veriyorum 6 aylık almak istedin 149x6 =894 tl ödüyorsun

Isofyan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,038
İsim
Yunus
İlgilendiği Kategoriler
o durum işte comneti iyi yapan sey istersen 6 aylık al istersen 1 aylık al
baktın dolar arttı zam haberleri geldi zaten uygulamadada zam yapacakları zaman söylüyorlar , al bi 6 aylık veya 12 aylık kafan rahat etsin taahütlü gibi hizmet taahütsüz şartlar

Alıntıyı görüntüle

hayır o ay basına indirimli fiyatı gösteriyor az önceki mesajda gösterdiğim gibi alırken direk kaç aylık aldıysan okadar ücreti pesin ödüyorsun

örnek veriyorum 6 aylık almak istedin 149x6 =894 TL ödüyorsun
Hocam nakit yorar bizi gıbır daha iyi gibi geldi bana şuan

Yılda 12 lira iyi para hocam geç bence :D
Anlayamadım hocam ne 12si

Netspeed kullanıyorum ve gayet memnunum. Türk telekomda pingim vardı sıkıntı modeminizde dediler bende ikinci bi internet olarak netspeed aldım aynı modemde 19-20-21 ping alıyorum (valorant) size tavsiyem şu modeminizi kablo kalitenizi ve arada splitter kutusu olmamasına dikkat etmeniz.
Hocam zam geldi netspeede artık baya yüksek geliyor fiyat bana

Top Bottom