Neler Yeni

Öneri İnternet Sağlayıcısı Değişicem

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
CSGO,VALORANT,FIFA22 gibi oyunlarda, aile bireyleri de internete bağlandığında ( 3-4 telefon ) instagram face vs. ping-lag yapmasın istiyorum
millenicom ve netspeed arasında kaldım önerebilir misiniz kullanan varsa 3-4 telefonla bağlanan online oyun oynayan vs. yardımcı olursa sevinirim veya başka sağlayıcı önerisi var mı?

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
painkiller - ağrı kesici - ızdırap dindirici
Nerdensin? Bulunduğun bölgedeki hizmet kalitesine göre netten bir araştırma yapsan daha faydalı olur aslında. Netspeed bağlattık geçen arkadaşa. Hem hızlıca halloldu hem de baya iyi hızlar alıyor. R6 Siege falan oynuyor çoğunlukla, evde akıllı telefon ve Mi Stick falan da kullanılıyor TV'de. Sorun yaşamadı hiç.

rota1

80+
Hocam Millenicom kullanıyorum hiç bir problem yok tavsiye ederim müşteri hizmetleri kaliteli çözüm odaklılar.

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Manisa Salihli max 61mbps
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Millenicom kullanıyorum hiç bir problem yok tavsiye ederim müşteri hizmetleri kaliteli çözüm odaklılar.
Nerdensin? Bulunduğun bölgedeki hizmet kalitesine göre netten bir araştırma yapsan daha faydalı olur aslında. Netspeed bağlattık geçen arkadaşa. Hem hızlıca halloldu hem de baya iyi hızlar alıyor. R6 Siege falan oynuyor çoğunlukla, evde akıllı telefon ve Mi Stick falan da kullanılıyor TV'de. Sorun yaşamadı hiç.
hocam şurdan sorgulayıp atar mısın
61mbps max alıyorum VDSL alt yapı
Netspeed düşünüyorum. Netspeed kodla 10tl ucuza geliyormuş sanırım 12 ay boyunca kod verir misiniz?

hocam şurdan sorgulayıp atar mısın
1658752297095.png

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,901
İsim
Emre Zengin
CSGO,VALORANT,FIFA22 gibi oyunlarda, aile bireyleri de internete bağlandığında ( 3-4 telefon ) instagram face vs. ping-lag yapmasın istiyorum
millenicom ve netspeed arasında kaldım önerebilir misiniz kullanan varsa 3-4 telefonla bağlanan online oyun oynayan vs. yardımcı olursa sevinirim veya başka sağlayıcı önerisi var mı?
Turkcell Superonline kullanıyorum 100 Mbps paket değerlerim bu şekilde.

Ekler

• Fotoğraf 2 (2).png
    Fotoğraf 2 (2).png
    66.4 KB · Hit: 26

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,349
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Manisa Salihli max 61mbps

61mbps max alıyorum VDSL alt yapı
Netspeed düşünüyorum. Netspeed kodla 10tl ucuza geliyormuş sanırım 12 ay boyunca kod verir misiniz?

Alıntıyı görüntüle
hocam türknetin son zamıyla birlikte bu hız o fiyata alınmaz, millenicom veya netspeed bakabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
John Karga
TurkNet veya Comnet öneririm. Uygun fiyatlı olsun diyorsan netspeed veya gıbırnet.

erman500

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
efe
netspeed kullanıyorum gayet memnunum eğer fiber altyapın yoksa kesinlikle iyi bir tercih yapmış olursun. kodu kullanmak istersen MTLYCX kodu ile 12 ay boyunca faturana 10 tl indirimli kullanabilirsin

RaMo55

80+
Hocam bu yaşadığınız sorunlar firma ile ilgili değil kullandığınız modemle ilgili. Cihaz fazla kişi bağlanınca paketleri düzgün dağıtamıyor pinginizin yükselmesine drop girmenize sebep oluyor.
https://www.waveform.com/tools/bufferbloat Bu siteden akşam üzeri test yapın 2-3 defa beni anlarsınız. A veya A+ çıkmazsa kötü bir modeminiz var demektir.
Modemi değiştirip herkese hız sınırı koysanız bir sorununuz kalmaz

Kullanıcılar genelde kod vermek için ağızlarına ne gelirse söyler durur onlara göre iş yaparsanız vay halinize :)

Top Bottom