İnternet sağlayıcısı önerisi

alican mansuroğlu

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
188
Arkadaşlar türk telekom 16 mbps altyapımız var türk telekomdan sonra yeni bir sağlayıcıya geçiyoruz kesinti olmayan ping değerleri iyi olan mümkünse ucuz olan internet sağlayıcısı önerebilir misiniz??

SuperOnline altyapınız var mı?

Buradan sorgulayabilirsiniz.
Girmiş olduğunuz adresinizde ADSL altyapılarımız mevcuttur. Altyapınıza en uygun kampanyayı seçip, ev interneti siparişinizi kolayca oluşturmak için Hemen başvur alanına tıklayabilirsiniz.

böyle diyor

Türk Telekom'dan neden ayrılıyorsunuz? Eski müşteriyseniz sunacakları kampanyalar daha iyi olur şu anda.

Türk Telekom'dan neden ayrılıyorsunuz? Eski müşteriyseniz sunacakları kampanyalar daha iyi olur şu anda.
memnun değilim çok fazla kesiliyor özellikle akşamları

Hatay için pek bilgim yok açıkçası. Netspeed ve Millenicom'a bakabilirsiniz ama onlar da epey zamlandılar.
Millenicom'u asla tercih etme bence. Anadolu yakasının merkezi yerindeyim sürekli kopma vs sorun oluyor 35 lik kullanıyordum 6 ay dayandım. Şimdi Superonline devam. Fiyatları ortalamanın üstünde olabilir ama sorun yaşamazsın superonline'da

Millenicom'u asla tercih etme bence. Anadolu yakasının merkezi yerindeyim sürekli kopma vs sorun oluyor 35 lik kullanıyordum 6 ay dayandım. Şimdi Superonline devam. Fiyatları ortalamanın üstünde olabilir ama sorun yaşamazsın superonline'da
Arkadaş Hatay'da, İstanbul Anadolu Yakası'nda değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,114
Üyeler
186,848
Son üye
abdul kadir
Geri