Neler Yeni

Yardım İnternet üzerinden kız arkadaşı bulma

Serhat-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,267
İsim
Serhat İsmailoğulları
Steam
steamcommunity.com/id/ByOxyGeN
14 yaş ile hiçbir sevgili arama kendine bu hem karşıya hem sana hakaret olur. 18+ aramaya başla.

EMGRANDO

80+ Bronze
Boşver minecraft için kız arkadaşı gel mangala.

Krylo_27

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
AbdulBaki
Allah'ım başta ne yazdım ben bildirim gelince seviniyorum ama bakıyorum hiç işime yaramayacak (kusura bakmanda) şeyler ve yazılanlarda benim için değil.

KlausM

80+ Silver
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
kardeşim ne tür bi abazasın sen

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
Kız arkadaşından kastın sevgili değil normal arkadaşlık ise bu çok şans meselesi.
valoda oyun aratırken bulmuştu sonra bozdular yeniden buldu orada bir arkadas grubu ile tanıstım içlerinde kızlar da vardı tanıştık aylardır beraber oynuyoruz. Dediğim gibi şans meselesi

Top Bottom