Sakin askim yüklüsün sen.Lan ne dion
Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin
internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın
Dur bunları ss alıp yengeye atcamSakin askim yüklüsün sen.
Nerenin Şeytan'ısın sen lna?Dur bunları ss alıp yengeye atcam
Artık sen yüklüsün
Olur öyle şeylerYaşım 14
Abi 2400 mesaj var benidemi tanımıyolar hüüüForumda 255 mesajın var ne bekliyordun ki? Tanınman lazım ki dediğin şeyler olsun. Kimse seni tanımaz ise beklediğin şey de olmaz.
kardeşim ne tür bi abazasın senSelam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14
Kız arkadaşından kastın sevgili değil normal arkadaşlık ise bu çok şans meselesi.Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14