Neler Yeni

Yardım İnternet üzerinden kız arkadaşı bulma

Mâthes

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,283
İsim
Ali
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
Taktik istiyorsan en basit yol Discord'da public sunuculara girip buralardan kız düşürmek olur. Ama sevgili veya flört olduktan sonra buluşamayacaksanız tavsiye etmem şahsen 2 3 kere başıma geldi iyi bir durum değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Öyle demeyin arkadaşlar ben yengenizi @AliSaidÖzger internetten buldum
Ban yemek ister misin çocuk adam?

rygness

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
Ömer mutsuz
sew olan msg yaş 14 (Yıl 2014-2016 Minecraft sunucuları Creative oyununda)

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
boş konu
bulunca napıcasksın oturup lolipop mu yiyeceksiniz daha yaşın küçük

Annecik

80+ Bronze
Önce son oyuncuyu indiriyorsun bed wars giriyorsun sonra kız skini olan biri sana vurmaya çalıştığı zamam ''İSTERSEN VURMA GÜZELİM'' yaz, insta al sonra evlenirsiniz zaten.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Sana çok samimi bir şey söyleyeceğim. 2-3 sene sonra "ulan forumda böyle böyle yazmıştım ne kadar aptalmışım" diyip kendinle dalga geçeceksin. Düşündüğün şeyin ne kadar gereksiz olduğunu anlayacaksın ;) Bu hep böyle olur.

emr1945

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
230
İsim
emrehan keskin
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)

Yaşım 14
knkm yapcak bir şey yok uzaktan tanışmayla hiçbirşey olmuyor anladım oyun arkı istiyonda yok öyle işler yürümüyor sadece başka dclere gir ordan konuş derim bi abin olarak

Top Bottom