-cN4
80+ Bronze
Buraya yazmak buradan yöntem aramak değil mi kardeşim?Ben yöntem arıyorum burdan aramıyorum
Buraya yazmak buradan yöntem aramak değil mi kardeşim?Ben yöntem arıyorum burdan aramıyorum
AhahahahYöntemi bulursan bizede söyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yolumuzdayız (!)
Neden kız ?
Selam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14
Öyle demeyin arkadaşlar ben yengenizi @AliSaidÖzger internetten buldumİnternetten bulduğun kızdan hayır gelmez.
@Emydn10
-sv olmmıSelam dostlar. Başlıkta da dediğim gibi nasıl? Hayatım da ilk defa kız arkadaşım olsun istedim (Lütfen hevesimi kırmayın). Minecraft'ı beraber oynayacağım bir kız arkadaşı bulmak istiyorum [Erkek Arkadaşım var]. -sevgili falan değil- (Bana yok spor salonuna git, yok etrafında ara vb. demeyin çünkü etrafımda öyle biri yok ve internet üzerinden bulunmaz falan demeyin sadece bildiğiniz yöntem varsa onu yazın çünkü giriyorum foruma bakıyorum bildirim ama benim yararıma bir şey yazılmamış hevesim gidiyor.)
Yaşım 14
Lan@5x_d4emon 'ı buradan buldum, memnunum.