Neler Yeni

İnternet üzerinden taksit nasıl yapılır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
ben bilgisayar alıcam ama internet üzerinden nasıl taksit yapıcağımı bilmiyorum birileri beni aydınlatırsa sevinirim. Özel (bankaların yan kartları) kredi kartlarından mı yapacağım ? yoksa bankanın kendi kredi kartını kullanabiliyormuyuz bana yardım edin

Semiramis41

80+ Bronze
ben bilgisayar alıcam ama internet üzerinden nasıl taksit yapıcağımı bilmiyorum birileri beni aydınlatırsa sevinirim. Özel (bankaların yan kartları) kredi kartlarından mı yapacağım ? yoksa bankanın kendi kredi kartını kullanabiliyormuyuz bana yardım edin
bankanın kredi kartı ile zaten kart bilgilerini girdiginde taksit seçeneklerini görüceksin

Golf 4 R32

80+ Silver
bilgisayar alırken buraya sor bari kötü bişey almazsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Hasancan
İlgilendiği Kategoriler
işletim sistemleri, bilgisayar parçaları, bilgisayar tamiratı, bilgisayar toplamak, monitörler, bilgisayar aksesuarları hakkında her şey
Instagram
uufny
Steam
Hasancan
Discord
hasancan1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Whattyu

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
kredi kartı bilgilerini girince orada sana taksit seçeneklerini gösteriyor