Neler Yeni

İnternetten Para Kazanan Var mı?

bt5214

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
berke tiryaki
Önceden link kısaltarak para kazanmak vardı şimdiye kaldımı bilmiyorum.

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
3 gün önce 13.600 sistem topladım ilk kazandığım paradan
tam olarak ne oluyor nasıl oluyor bunun ile ilgil bir konu açıp rehber yaparsan diğerleri için de iyi olur bence

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Mining sayılıyor ise 1 ayda 2000 civarı kazandım

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Böyle bir konu açmayı planlıyordum ve şimdi kesinleşti yakın zamanda açarım.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
takipteyim ne kadar kazandın mesela 1 ayda
5-6 aydır yapıyorum ama aktif olarak 2 aydır yapıyorum. Son bir ayda 5-6k kar kalıyor bana ama istersen kendine daha çok veya daha az para ayırabiliyorsun. Sonuçta kendi ürününü kendin seçiyorsun ve yayınlıyorsun fiyatı da sen belirliyorsun.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
5-6 aydır yapıyorum ama aktif olarak 2 aydır yapıyorum. Son bir ayda 5-6k kar kalıyor bana ama istersen kendine daha çok veya daha az para ayırabiliyorsun. Sonuçta kendi ürününü kendin seçiyorsun ve yayınlıyorsun fiyatı da sen belirliyorsun.
hemen kısaca anlatma şansın var mı sermaye gerekiyor mu veya daha farklı bir şey

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
hemen kısaca anlatma şansın var mı sermaye gerekiyor mu veya daha farklı bir şey
kısaca anlatmam gerekirse ebay aslında dropshoping kısmında kücük bir platform olarak kalıyor. Amazon alt yapısı gibi bir şey dropshoping kısmında. Bu yüzden ebayda ilk başlangıçta çok bir sermaye gerekmiyor. Sonuçta amazon gibi toplu ürün almıyorsun. Ebayda nasıl satış yapıcam diye sorarsan da x bir sitede onaylı olmayan bir ürünü buluyorsun ve bu ürün 5 dolara satılıyor. Ebaya geliyorsun ve bu ürünü arıyorsun araştırıyorsun sonuçta fiyat analizi yapınca da ortalama örnek veriyorum 8 dolara satışa koyuyorsun. Sen 8 dolara koyduğun ürünce 1.4-1.5 dolar kazanıyorsun ortalama ve bunu ebay kendisi hesaplıyor merak etme.biraz karışık gelebilir ama içinde böyle bir girişimcilik varsa eğer her şey kolay gelicektir. Asla pes etme araştır ve yapmaya başla paza kazanmak artık zor bir şey değil.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
kısaca anlatmam gerekirse ebay aslında dropshoping kısmında kücük bir platform olarak kalıyor. Amazon alt yapısı gibi bir şey dropshoping kısmında. Bu yüzden ebayda ilk başlangıçta çok bir sermaye gerekmiyor. Sonuçta amazon gibi toplu ürün almıyorsun. Ebayda nasıl satış yapıcam diye sorarsan da x bir sitede onaylı olmayan bir ürünü buluyorsun ve bu ürün 5 dolara satılıyor. Ebaya geliyorsun ve bu ürünü arıyorsun araştırıyorsun sonuçta fiyat analizi yapınca da ortalama örnek veriyorum 8 dolara satışa koyuyorsun. Sen 8 dolara koyduğun ürünce 1.4-1.5 dolar kazanıyorsun ortalama ve bunu ebay kendisi hesaplıyor merak etme.biraz karışık gelebilir ama içinde böyle bir girişimcilik varsa eğer her şey kolay gelicektir. Asla pes etme araştır ve yapmaya başla paza kazanmak artık zor bir şey değil.
3-4 bin tl kadar param var en başta yeterli olur sanırım.Güzel bir rehber yapmanı bekliyorum yaptığın zaman benide etiketlersen sevinirim biraz da youtubeden bakıyım orda da bir kaç video vardır mutlaka teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,349
Üyeler
161,838
Son üye
mkty yılmaz
Top Bottom