ebay de dropshoping yapıyorumEvet internetten farketmez bir şekilde para kazanan var mı? Varsa ne yapıyor?
3 gün önce 13.600 sistem topladım ilk kazandığım paradanDropshopingte iyi para var diyorlar doğru mu?
tam olarak ne oluyor nasıl oluyor bunun ile ilgil bir konu açıp rehber yaparsan diğerleri için de iyi olur bence3 gün önce 13.600 sistem topladım ilk kazandığım paradan
takipteyim ne kadar kazandın mesela 1 aydaBöyle bir konu açmayı planlıyordum ve şimdi kesinleşti yakın zamanda açarım.
5-6 aydır yapıyorum ama aktif olarak 2 aydır yapıyorum. Son bir ayda 5-6k kar kalıyor bana ama istersen kendine daha çok veya daha az para ayırabiliyorsun. Sonuçta kendi ürününü kendin seçiyorsun ve yayınlıyorsun fiyatı da sen belirliyorsun.takipteyim ne kadar kazandın mesela 1 ayda
hemen kısaca anlatma şansın var mı sermaye gerekiyor mu veya daha farklı bir şey5-6 aydır yapıyorum ama aktif olarak 2 aydır yapıyorum. Son bir ayda 5-6k kar kalıyor bana ama istersen kendine daha çok veya daha az para ayırabiliyorsun. Sonuçta kendi ürününü kendin seçiyorsun ve yayınlıyorsun fiyatı da sen belirliyorsun.
Kripto borsasında yatırım yapıyorum.Evet internetten farketmez bir şekilde para kazanan var mı? Varsa ne yapıyor?
kısaca anlatmam gerekirse ebay aslında dropshoping kısmında kücük bir platform olarak kalıyor. Amazon alt yapısı gibi bir şey dropshoping kısmında. Bu yüzden ebayda ilk başlangıçta çok bir sermaye gerekmiyor. Sonuçta amazon gibi toplu ürün almıyorsun. Ebayda nasıl satış yapıcam diye sorarsan da x bir sitede onaylı olmayan bir ürünü buluyorsun ve bu ürün 5 dolara satılıyor. Ebaya geliyorsun ve bu ürünü arıyorsun araştırıyorsun sonuçta fiyat analizi yapınca da ortalama örnek veriyorum 8 dolara satışa koyuyorsun. Sen 8 dolara koyduğun ürünce 1.4-1.5 dolar kazanıyorsun ortalama ve bunu ebay kendisi hesaplıyor merak etme.biraz karışık gelebilir ama içinde böyle bir girişimcilik varsa eğer her şey kolay gelicektir. Asla pes etme araştır ve yapmaya başla paza kazanmak artık zor bir şey değil.hemen kısaca anlatma şansın var mı sermaye gerekiyor mu veya daha farklı bir şey
3-4 bin tl kadar param var en başta yeterli olur sanırım.Güzel bir rehber yapmanı bekliyorum yaptığın zaman benide etiketlersen sevinirim biraz da youtubeden bakıyım orda da bir kaç video vardır mutlaka teşekkür ederimkısaca anlatmam gerekirse ebay aslında dropshoping kısmında kücük bir platform olarak kalıyor. Amazon alt yapısı gibi bir şey dropshoping kısmında. Bu yüzden ebayda ilk başlangıçta çok bir sermaye gerekmiyor. Sonuçta amazon gibi toplu ürün almıyorsun. Ebayda nasıl satış yapıcam diye sorarsan da x bir sitede onaylı olmayan bir ürünü buluyorsun ve bu ürün 5 dolara satılıyor. Ebaya geliyorsun ve bu ürünü arıyorsun araştırıyorsun sonuçta fiyat analizi yapınca da ortalama örnek veriyorum 8 dolara satışa koyuyorsun. Sen 8 dolara koyduğun ürünce 1.4-1.5 dolar kazanıyorsun ortalama ve bunu ebay kendisi hesaplıyor merak etme.biraz karışık gelebilir ama içinde böyle bir girişimcilik varsa eğer her şey kolay gelicektir. Asla pes etme araştır ve yapmaya başla paza kazanmak artık zor bir şey değil.