Neler Yeni

İnternetten Para Kazanan Var mı?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
peki ebaydan biri aldı ürününü sende amozondan aldın onun için eğer ürünü göndermezse amozonda ki kişi ne oluyor veya yanlış ürünse iade gibi durumlar olursa falan
ürünü amazondan aldığın için zaten içinde bi güvence hissi yartıyor insanda ve iade süreci gayet kolay çok zor bir şey değil. Yanlış ürün konusunda sorumluluk sende her şeyin notu çıkarman gerekiyor ve satıcını asla değiştirme ebayda suspend olabilirsin.

Egoo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Ege Polat
peki ebaydan biri aldı ürününü sende amozondan aldın onun için eğer ürünü göndermezse amozonda ki kişi ne oluyor veya yanlış ürünse iade gibi durumlar olursa falan
İşin zor kısımlarından biride iadeler diye biliyorum, bende daha başlamadım ama yaptığım araştırmalar bana bunu gösteriyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşin zor kısımlarından biride iadeler diye biliyorum, bende daha başlamadım ama yaptığım araştırmalar bana bunu gösteriyor
Ama işi yapan kişi zor değil diyor kafam karıştı şahsen

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
ürünü amazondan aldığın için zaten içinde bi güvence hissi yartıyor insanda ve iade süreci gayet kolay çok zor bir şey değil. Yanlış ürün konusunda sorumluluk sende her şeyin notu çıkarman gerekiyor ve satıcını asla değiştirme ebayda suspend olabilirsin.
ben ödeme alma kısmına biraz takıldım ödemeyi nasıl alıcaz açıklayabilir misin

Ratorest

80+ Silver
Bence hemen rehber yap ben merak ettim

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
işi belli bir süre yaptıktan sonra ve o işi yaparken zevk alıyorsun yaptığın her şeyi severek yapıyorsun. Tamam biraz uğraştırıyor olabilir ama zor bir şey değil.

Atyxah

80+ Silver
Ben rminer diye bi uyg var ordan 100 tl kazandım sadece günlük 1 tuşa basarak

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
ben ödeme alma kısmına biraz takıldım ödemeyi nasıl alıcaz açıklayabilir misin
Rehber açtığımda daha detaylı bir şekilde anlatsam olur mu :) şuan yazdıklarım anlık olarak geliyor ve yanlış yönlendirmek istemem.

Excator23cm

80+ Gold
işi belli bir süre yaptıktan sonra ve o işi yaparken zevk alıyorsun yaptığın her şeyi severek yapıyorsun. Tamam biraz uğraştırıyor olabilir ama zor bir şey değil.
REhber açarsannız iyi olurda drops. için belli bir emaye ile girmek mi gerekiyor yoksa para olmasada olur mu?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
REhber açarsannız iyi olurda drops. için belli bir emaye ile girmek mi gerekiyor yoksa para olmasada olur mu?
önceki yorumlarda söylediğim gibi belli bir sermaye gerekiyor ama çok fazla bir meblağ değil.

Atyxah

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,393
Üyeler
161,849
Son üye
lordizz
Top Bottom