Neler Yeni

İnternetten Para Kazanan Var mı?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
Ben freelancer lık düşünüyorum karakter tasarımı ay başı internet paketim gelsin araştırıcam YTD
Mesaj otomatik birleştirildi:

O zaman o da küçük paralarla başlasın olmazmı YTD
YTD risk iyidir ama sorumluluk onda

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
bro detaylı 0 dan nasıl yapılır metni bekliyorum ben yapmayı denemiştim sipariş gelmişti para yurtdışı paypalde bloke kalmıştı sonra iptal ettim siparişi
transferwise kullanmadığından kaynaklı olabilir veya vpn kullanmadığından olabilir dostum

bro detaylı 0 dan nasıl yapılır metni bekliyorum ben yapmayı denemiştim sipariş gelmişti para yurtdışı paypalde bloke kalmıştı sonra iptal ettim siparişi
birkaç gün zaman verin güzel bir şekilde anlatmayı düşünüyorum

Ratorest

80+ Silver
yani evde boş boş oturmaktansa para kazanmak istiyorum başka öneriniz var mı? (çok büyük bir beklentim yok)

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Cs oynuyorum. Oyun sonu bir adet kasa verdi. Ulan açayım zaten kredi kartı 3k borç olmuş dedim. Bi açtım ursus knife fade çıktı üstelik factory new. 4 k temiz canlı para demek.
Şansa bak be ben de 10 tane kapsül açarım 2 sinde 3 tl lik item çıkar yine batarım :D

efay144

80+ Silver
transferwise kullanmadığından kaynaklı olabilir veya vpn kullanmadığından olabilir dostum

En kısa sürede bekliyoruz👍

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Barış kaya

adamın teki forumda en az dropshipping için 5-10k dolar diyor ve yazıyı yazdınız mı ?

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
tam olarak ne oluyor nasıl oluyor bunun ile ilgil bir konu açıp rehber yaparsan diğerleri için de iyi olur bence
Bir şeyin ilanını normalkinden biraz pahalıya veriyorsun ucuz bulduğun yerden (kargoyu falan da ödememeyi başarırsan) satın alıp direkt olarak senden alana yönlendiriyorsun. Yani depo masrafı olmadan satış gibi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,037,084
Üyeler
164,432
Son üye
Parola505
Top Bottom