İnternetten Para Kazanan Var mı?

Evet çok sade bir şekilde böyle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

18 yaşındayım ayrıca teknosada bilgi işlem uzamanı olarak çalışıyorum
e faturada gerçek fiyat yazmıyor mu?

Sene başında koçluk yapıyordum yks öğrencilerine. 800 tl civarı kazanıyordum ama şu anda para almıyorum. Derslerim yoğun olduğundan iyi vakit ayıramıyorum.

300dolara alıp 350ye satarken ürünün faturasında 300dolar yazmıyor mu
bir uygulamada ingilterede posta adresi alıyorsun ve x mağazasında aldığın ürünün faturasını ingilteredeki posta adresine gönderiyorsun. Ebaydaki müşterinin aldığı fiyattaki faturayı mail yoluyla iletiyorsun.

bir uygulamada ingilterede posta adresi alıyorsun ve x mağazasında aldığın ürünün faturasını ingilteredeki posta adresine gönderiyorsun. Ebaydaki müşterinin aldığı fiyattaki faturayı mail yoluyla iletiyorsun.
ebay dropshipping yaparken aliexpress gibi ucuz yerlerden alıp kar koyup satmıyor musun
aliexpress'ten alıp sattığımızı varsayalım
aliexpress'ten alınan ürünün üstünde aldığın fiyat yazmıyor mu?
müşteri de ürünün üzerinde farklı ebayde farklı fiyat yazıyor demez mi?

ebay dropshipping yaparken aliexpress gibi ucuz yerlerden alıp kar koyup satmıyor musun
aliexpress'ten alıp sattığımızı varsayalım
aliexpress'ten alınan ürünün üstünde aldığın fiyat yazmıyor mu?
müşteri de ürünün üzerinde farklı ebayde farklı fiyat yazıyor demez mi?
yani ben çok fazla araştırdım ve işin içerisindeyim aliexpress kullanan dropshopingci görmedim ve fiyat üzerinde yazmaz arkadaşım neden yazsın :D

yani ben çok fazla araştırdım ve işin içerisindeyim aliexpress kullanan dropshopingci görmedim ve fiyat üzerinde yazmaz arkadaşım neden yazsın :D
satıcıları nereden buluyorsunuz?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,177,549
Üyeler
186,906
Son üye
Ekremefeoglu
Geri