Neler Yeni

İnternetten Para Kazanan Var mı?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
3-4 bin TL kadar param var en başta yeterli olur sanırım.Güzel bir rehber yapmanı bekliyorum yaptığın zaman benide etiketlersen sevinirim biraz da youtubeden bakıyım orda da bir kaç video vardır mutlaka teşekkür ederim
çok fazla video var araştırmanı öneririm yardımcı olacaktır ve eğitimlerde var onlara da bakabilirsin. Kendine yatırım yapmayı bırakma.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kısaca anlatmam gerekirse ebay aslında dropshoping kısmında kücük bir platform olarak kalıyor. Amazon alt yapısı gibi bir şey dropshoping kısmında. Bu yüzden ebayda ilk başlangıçta çok bir sermaye gerekmiyor. Sonuçta amazon gibi toplu ürün almıyorsun. Ebayda nasıl satış yapıcam diye sorarsan da x bir sitede onaylı olmayan bir ürünü buluyorsun ve bu ürün 5 dolara satılıyor. Ebaya geliyorsun ve bu ürünü arıyorsun araştırıyorsun sonuçta fiyat analizi yapınca da ortalama örnek veriyorum 8 dolara satışa koyuyorsun. Sen 8 dolara koyduğun ürünce 1.4-1.5 dolar kazanıyorsun ortalama ve bunu ebay kendisi hesaplıyor merak etme.biraz karışık gelebilir ama içinde böyle bir girişimcilik varsa eğer her şey kolay gelicektir. Asla pes etme araştır ve yapmaya başla paza kazanmak artık zor bir şey değil.
Bu işin yasal yönleri nasıl? Bir düzenleme veya yasak falan var mı?

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
bilgin üzerinde paypal Türkiyede yasak ama birkaç yolu var hesap açmak için tek illegal yönü bu şuanlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

birde son zamanlarda şöyle bir duyum aldım banka hesaplarım 40bin doları geçince yasal işlem başlatıp vergi kesmeye başlayacakmış ama doğru mu bilmiyorum pek

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
bilgin üzerinde paypal Türkiyede yasak ama birkaç yolu var hesap açmak için tek illegal yönü bu şuanlık

birde son zamanlarda şöyle bir duyum aldım banka hesaplarım 40bin doları geçince yasal işlem başlatıp vergi kesmeye başlayacakmış ama doğru mu bilmiyorum pek
sen parayı nasıl çekiyorsun paypal yasak galiba türkiyede

SatisFaction

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,121
İsim
Muhammet

40 bin dolar değilde 40 bin TL diye biliyorum. Yıllık 40 bin TL'den fazla para hesabına girerse düzenli gelirin var sayılıyor ve vergi ödemek zorunda kalıyorsun.

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
sen parayı nasıl çekiyorsun paypal yasak galiba türkiyede
Dediğim gibi birkaç yöntemi var çok bilinmeyen.

40 bin dolar değilde 40 bin TL diye biliyorum. Yıllık 40 bin TL'den fazla para hesabına girerse düzenli gelirin var sayılıyor ve vergi ödemek zorunda kalıyorsun.
Aynen öyle sanırım böyle birşeydi.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
steam'de al sat

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Dediğim gibi birkaç yöntemi var çok bilinmeyen.

Aynen öyle sanırım böyle birşeydi.
benim anladığım şu şekilde yanlışım varsa düzeltirsin
Bir ürün buluyorsun örnek olarak rx5500xt fiyatı 300dolar daha sonra sen ebay'a gidip bunu 350 dolardan koyuyorsun eğer alıcı ürünü aldıysa sana adresini vb veriyor sende bulduğun yerden onun adına sipariş veriyorsun bu şekilde mi

Excator23cm

80+ Gold

thyunus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Yunus Emre Yıldırım
benim anladığım şu şekilde yanlışım varsa düzeltirsin
Bir ürün buluyorsun örnek olarak rx5500xt fiyatı 300dolar daha sonra sen ebay'a gidip bunu 350 dolardan koyuyorsun eğer alıcı ürünü aldıysa sana adresini vb veriyor sende bulduğun yerden onun adına sipariş veriyorsun bu şekilde mi
Evet çok sade bir şekilde böyle

Hocam kaç yaşındaasınız?
18 yaşındayım ayrıca teknosada bilgi işlem uzamanı olarak çalışıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
271
İsim
Yunus Kaplan
Discord
Sessiz#0307
Sitem var, 3-5 bir şey geliyor.

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Evet çok sade bir şekilde böyle

18 yaşındayım ayrıca teknosada bilgi işlem uzamanı olarak çalışıyorum
peki ebaydan biri aldı ürününü sende amozondan aldın onun için eğer ürünü göndermezse amozonda ki kişi ne oluyor veya yanlış ürünse iade gibi durumlar olursa falan

Top Bottom