İnternetten satış yapmak

bıraktım

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
635
Arkadaşlar İnternet üzerinden satış yapanlar var mı elimde kadın çantalari cüzdanları filan var bunları satma imkanım var mı kargo vesaire işleri nasıl olur vergi vermek gerekir mi

Biraz illegal olabilecek bir yolla yaparsınız. Özellikle kadın ürünleri için "Dolap ve Gardrops" uygulamalarını öneririm. Ekstra olarak sahibinden ve Letgo'ya da koyabilirsiniz. Kargo ve ücret'i Dolap ve Gardrops kendi üzerinden, diğerlerinde alıcı-satıcı arasında oluyor.
Vergi vermiyorsunuz. Çanta cüzdan için de kimsenin fatura isteyeceğini sanmıyorum. Bir süre böyle yaparsınız. Aylık satışınız 3 haneli rakamlara ulaşırsa da şahıs şirketi kurup verginizi vermenizi ve instagram üzerinden de satış yapmanızı öneririm.

Biraz illegal olabilecek bir yolla yaparsınız. Özellikle kadın ürünleri için "Dolap ve Gardrops" uygulamalarını öneririm. Ekstra olarak sahibinden ve Letgo'ya da koyabilirsiniz. Kargo ve ücret'i Dolap ve Gardrops kendi üzerinden, diğerlerinde alıcı-satıcı arasında oluyor.
Vergi vermiyorsunuz. Çanta cüzdan için de kimsenin fatura isteyeceğini sanmıyorum. Bir süre böyle yaparsınız. Aylık satışınız 3 haneli rakamlara ulaşırsa da şahıs şirketi kurup verginizi vermenizi ve instagram üzerinden de satış yapmanızı öneririm.
Dolap daha mantıklı geldi denicem teşekkürler pandemiden dolayı elimizde mallar kalmıştı kar oranini düşük tutup gelir elde etmeyi denicem

Dostum 3 haneli dediğin 100 lira da 3 haneli olmuyor mu kaç para olarak belirtmek istedin acaba

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,570
Üyeler
183,855
Son üye
CrawS
Geri