Neler Yeni

İnternetten windows key satın almak

Patrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
mehmet camgözoğlu
Herkese günaydınlar,yeni aldığım sisteme windows key satın almak istiyorum ama hangi site ne kadar güvenilir bilgim yok https://lisansburada.com/urun/windows-10-pro-lisans/ bıraktığım linkdeki gibi siteler güvenilir midir bir de bilgisayara sıfırdan bir format atıldığında keyi tekrar kullanmam mümkün mü yoksa formatla beraber kaybolup gider mi

Flack

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Mustafa Ertuğrul
Herkese günaydınlar,yeni aldığım sisteme windows key satın almak istiyorum ama hangi site ne kadar güvenilir bilgim yok https://lisansburada.com/urun/windows-10-pro-lisans/ bıraktığım linkdeki gibi siteler güvenilir midir bir de bilgisayara sıfırdan bir format atıldığında keyi tekrar kullanmam mümkün mü yoksa formatla beraber kaybolup gider mi
Dostum ben 3 4tlye almıştım ve bir sorun çıkmadı formatlayınca da key gitmedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ozan Güneşoğlu
Şahsen ben güvenmiyorum. Ayrıca windowsun etkinleştirilmiş halinin çok fazla artısı olmadığı için key almanın o gerekli olduğunu düşünmüyorum.
Ve eğer epostanız ile windowsa bağlanmışsanız format attığınız zaman hesabınıza tekrar girdiğinizde windowsunuz tekrardan etkinleşiyor.

LURKER

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
543
İsim
Yiğit Erbabı
o siteyi bilmem ama alabilirsin sıkıntı cıkarmazlar windowsu etkinlestir yazısı kalkar oda nekadar etki eder bilmem

Patrona

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
mehmet camgözoğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum ben 3 4tlye almıştım ve bir sorun çıkmadı formatlayınca da key gitmedi
Var mıdır tavsiye ettiğin bi site ya da link
Şahsen ben güvenmiyorum. Ayrıca windowsun etkinleştirilmiş halinin çok fazla artısı olmadığı için key almanın o gerekli olduğunu düşünmüyorum.
Ve eğer epostanız ile windowsa bağlanmışsanız format attığınız zaman hesabınıza tekrar girdiğinizde windowsunuz tekrardan etkinleşiyor.
fiyat cüzi bi miktar olunca denemekten zarar gelmez gibi düşündüm

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,164
Üyeler
161,264
Son üye
Nawresty
Top Bottom