IOS Ios 26.2 hk soru yardm

XxZeMaHSeRxX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
162
26.2 gelmiş kurduk 17 pro

ne geldi bilen varmı tam olarak bi saat saydam galiba bşka göremedim

26.2 gelmiş kurduk 17 pro

ne geldi bilen varmı tam olarak bi saat saydam galiba bşka göremedim
Hata düzeltmesi falan filan diyor da ne bu acele daha bugün çıkmadı mı bu sürüm, ben daha düz 26 da duruyorum daha fazla bozmasınlar cihazı diye 😀

Hata düzeltmesi falan filan diyor da ne bu acele daha bugün çıkmadı mı bu sürüm, ben daha düz 26 da duruyorum daha fazla bozmasınlar cihazı diye 😀
güncel olmak iyidr knka 17 pro var. güncellik iyidir :D 26. 26.1 şmdi 26.2 çkmş 4gb krdum direk

Özellik
iOS 26.1iOS 26.2
"Liquid Glass" Görsel EfektiKilit Ekranı saati için sadece Açık (Clear) veya Renkli (Tinted) seçenekleri vardı.Yeni bir kaydırıcı ile kilit ekranı saatinin şeffaflığı ve opaklığı kişiselleştirilebilir hale geldi. "Ölçüm" uygulaması da Liquid Glass efektini kullanmaya başladı.
Anımsatıcılar (Reminders)Alarmlar doğrudan ayarlanamıyordu.Bir anımsatıcı vadesi geldiğinde alarm çalması için yeni bir seçenek eklendi.
AirDrop"Herkes" seçeneği 10 dakika sonra otomatik olarak "Yalnızca Kişiler"e geri dönüyordu.Güvenliği artırmak için yabancı kişilerle AirDrop kullanırken ek bir doğrulama katmanı (AirDrop kodu) eklendi.
Podcasts UygulamasıTemel işlevler mevcuttu.Yeni özellikler ve iyileştirmeler (örn. Top Picks'te favori şarkılar listesi) aldı.
Gelişmiş Güvenlik UyarılarıMevcut değildi.Sel, doğal afetler ve diğer acil durumlar hakkında harita ve ek rehberlik linkleri içeren zenginleştirilmiş güvenlik uyarıları özelliği ABD'de kullanıma sunuldu.
Apple MusicTemel özellikler.Çevrimdışı şarkı sözleri desteği eklendi, böylece Wi-Fi veya hücresel ağa bağlı değilken bile şarkı sözlerini görebilirsiniz.
Performans ve PilKullanıcı deneyimleri farklılık gösterse de, bazı kullanıcılar 26.1'de pil kaybı ve ısınma sorunları yaşadığını bildirdi.Bazı kullanıcılar için genel performansın daha akıcı olduğu, widget sayfasındaki gecikmelerin giderildiği ve pil ömrünün iyileştiği gözlemlendi.
Hata DüzeltmeleriÇeşitli hatalar mevcuttu (örn. bazı gizlilik ayarlarının yanlış etiketlenmesi).26 güvenlik açığı düzeltildi; bunların ikisi gerçek hayattaki saldırılarda kullanılıyordu, bu da güncellemeyi kritik hale getirdi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,627
Üyeler
186,217
Son üye
BayBatur
Geri