Yeni yapılan evimin dışı için 3 adet ip kamera ihtiyacım var fakat beynim yandı karar veremiyorum lütfen yardımcı olur musunuz kullanıp memnun olduğunuz model varsa öneride bulunabilir misiniz. 2k çözünürlük olursa çok iyi olur.
Merhaba, bende sizin gibi 15 gün önce ne istediğime karar veremedim ve satın almak için hummalı bir arayışa giriştim. önce markalı modellere baktım bütçem yetmedi sonra yorumlar kullananlar vs sağ sola sordum 4-5 senedir kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi ile bunu aldım. gerçi bu 4 lü set ama orada 3lüsü de var. https://www.trendyol.com/pd/kadraj/...rchantId=819520&filterOverPriceListings=false.
Nasıl derseniz gündüz çok iyi sıkıntı yok. Uzaktan erişimde hiç sıkıntı yaşamadım. Gece hafif ışıkta bile renkli görüntü veriyor.FPS oranı markalı olanlara göre biraz zayıf yani çok hızlı bir araba geçiyorsa arkasında bir ışık süzmesi. Benim için önemli değil çünkü ben kameralarımı otoparka kapı girişine bina sağına soluna koydum . Bir bakın bütçeniz yetiyorsa bir inceleyin