tamer oyunda
80+ Gold

- En İyi Cevap
 - 1

- Reaksiyon skoru
 - 7,658

Merhabalar. iPad 7. Nesil tabletim var. PUBG Mobile’da 4:3 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? (Geniş ekran)

Mesaj ve reaksiyon sayılarının orantısından belli kimin mesaj kasmaya çalıştığı.Terbiyesizlik yapma mesajı sana yazmadım madem bana cevap veriyorsun sen mesaj kasmaya çalışıyorsun senin gibilerin yeri technopat çöplüğüdür git kendi çöplüğünde takıl millete bulaşma lütfen
Yapılıyor ki soruyorum.yapamazsın PC oyunu oynamıyorsun
Yapamıyorsun diye biliyorum.Merhabalar. iPad 7. Nesil tabletim var. PUBG Mobile’da 4:3 yapmak istiyorum. Nasıl yapabilirim? (Geniş ekran)
kardeşim o sadece ipadin kendi kaydedicisinde oluyor videolarda oluyor o sadeceYapılıyor ki soruyorum.
yoksa o gördüğün youtuberlerde senin benim gibi 16.9 oynuyorkardeşim o sadece ipadin kendi kaydedicisinde oluyor videolarda oluyor o sadece
Kardeşim arkadaş her telefon-tablet için demiş.kardeşim o sadece ipadin kendi kaydedicisinde oluyor videolarda oluyor o sadece
Aynen video edit programlarından düzeltiyorlar videolarda.kardeşim o sadece ipadin kendi kaydedicisinde oluyor videolarda oluyor o sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoksa o gördüğün youtuberlerde senin benim gibi 16.9 oynuyor
Aynen video edit programlarından düzeltiyorlar videolarda.
Bilgisayar değil bu
o sadece videolarda oluyor.
kardeşim o sadece ipadin kendi kaydedicisinde oluyor videolarda oluyor o sadece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
yoksa o gördüğün youtuberlerde senin benim gibi 16.9 oynuyor
kim dedi onu yok öyle bir şey sadece kaydedicide oluyorKardeşim arkadaş her telefon-tablet için demiş.
Sadece bana mı attın kızgını ciddenKardeşim arkadaş her telefon-tablet için demiş.