Hocam uzun vadeli düşünmüyorum. Mayıs-Haziran a kadar kullanabilsem yeter diye çok pahalı almak istemiyorumhocam uygun fiyatlı ürünler kısa bir süreden sonra randıman vermiyor. en iyisi ve mantıklısı orijinal kalemi alıp sorunsuz sualsiz kullanmak. belki bütçeniz yoktur, biliyorum ama sahte kalemler orijinalden daha pahalıya denk geliyor zaman içerisinde.
300-500 civarına idare edecek bi kalem bulamaz mıyımsahte kalemleri kullanması eziyet bu arada boşuna para bile harcanmaz bütçe varsa orjinal alın yoksa paranzı harcamayın
Sahte alacaksan Aliexpress den 100-200 liralık bir kalem al geç TR de fiyatları fazla kazık. Ama tavsiyem orijinalini alman olur.İpadime derslerde not tutmak için kalem arıyorum. Uygun fiyatlı önerebileceğiniz bir ürün varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
iPad modeliniz nedir hocam bir bakalımHocam uzun vadeli düşünmüyorum. Mayıs-Haziran a kadar kullanabilsem yeter diye çok pahalı almak istemiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
300-500 civarına idare edecek bi kalem bulamaz mıyım
gelene kadar...Sahte alacaksan Aliexpress den 100-200 liralık bir kalem al geç TR de fiyatları fazla kazık. Ama tavsiyem orijinalini alman olur.
En geç 2 haftada geliyor Aliexpress siparişlerim. Bir zararını görmedim.iPad modeliniz nedir hocam bir bakalım
gelene kadar...
Amazondan aldım. 1 yıla yakın bir süredir kullanıyorum. Stylus muydu neydi markası? Şu an isim var bittiğinde link atarım. Amazondan bir bak sende. 300-500₺ arasi.Hocam uzun vadeli düşünmüyorum. Mayıs-Haziran a kadar kullanabilsem yeter diye çok pahalı almak istemiyorum
300-500 civarına idare edecek bi kalem bulamaz mıyım
iPad Air 5.nesil hocamiPad modeliniz nedir hocam bir bakalım
gelene kadar...
Not tutarken bi sıkıntı yaşatır mı hocam ? Bi bakayım siz de link atabilirseniz çok iyi olur.Amazondan aldım. 1 yıla yakın bir süredir kullanıyorum. Stylus muydu neydi markası? Şu an isim var bittiğinde link atarım. Amazondan bir bak sende. 300-500₺ arasi.
Eğim özelliği sadece Apple notlarda çalışıyor. Goodnotes de çalışıyorsa bile fark etmedim. Onun dışında resim falan yapiyorsan basınç sensörü yok. Ben gayet iyi notlar alıyordum. Bu arada Air 5 kullanıyorsanız manyetik şarjlı alın. Direkt tabletin yanından şarj oluyor. Linki atarım.iPad Air 5.nesil hocam
Not tutarken bi sıkıntı yaşatır mı hocam ? Bi bakayım siz de link atabilirseniz çok iyi olur.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0897JSF5T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1 şundan mıydı acaba sizinki? Aynı markanın 650tl benzer bi ürünü daha var ama bu daha uygun diye attım. Çizim de yapmıyorum hocam sadece not tutmak için lazım.Eğim özelliği sadece Apple notlarda çalışıyor. Goodnotes de çalışıyorsa bile fark etmedim. Onun dışında resim falan yapiyorsan basınç sensörü yok. Ben gayet iyi notlar alıyordum. Bu arada Air 5 kullanıyorsanız manyetik şarjlı alın. Direkt tabletin yanından şarj oluyor. Linki atarım.
Benimki bu ama abimde bunun şarj olanı var. Bu attınız sadece yana yapışır şarj olmaz.https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0897JSF5T/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&th=1 şundan mıydı acaba sizinki? Aynı markanın 650tl benzer bi ürünü daha var ama bu daha uygun diye attım. Çizim de yapmıyorum hocam sadece not tutmak için lazım.