Neler Yeni

iPad Pro mu Tab S9 mu?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İkisi aynı para desek ama iPad de kalem yok hangisi daha mantıklı sizce? Veya cebime yatırımlık 8K para atıp Tab S9 FE mi iyidir?

Tableti not defteri olarak kullanıyorum daha çok. Elimde iPad var ama kalemsiz olması zorluyor.

Son düzenleme:

BabaVoss7

80+ Silver
konuları daha önce açıldı konuşuldu uzun uzun. fantezi meselesi bence s9

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_

Eyüphan.10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
193
İsim
Eyüphan DEMİRCİ
İkisi aynı para desek ama iPad de kalem yok hangisi daha mantıklı sizce? Veya cebime yatırımlık 8K para atıp Tab S9 FE mi iyidir?
S9 fe plus aldık kalemi var çok iyi çalışıyo çizimidir yazmasıdır vs çok rahat deftere yazar gibi yazıyosun o klavyeyle yazmışsın gibi çeviriyo falan baya rahatlık dex özelliği var klavyeli kılıf alırdan bildiğin laptop gibi oluyo bence s9 almalısın

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe

Tableti not defteri olarak kullanıyorum daha çok. Elimde iPad var ama kalemsiz olması zorluyor.
S9 fe iPad pro o parayı haketmiyor .

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,023
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Benim de aklıma çok yatıyor bu. iPad pro kaç lira ediyor bilmiyorum ama 20K falan etse 10.5K ya bunu alsam 9.5K yatırım mantıklı gibi 😀

Eğer bütçe sıkıntısı yoksa Tab S9 iyi seçim olur ama gerek yok.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,513
İsim
Olcay akbulut

s9 alıp napıcan adam akıllı app bile yok ki androidde, ayrıca sadece not tutacaksan ipad pro gereksiz masraf olur ipad air + kalem almak daha mantıklı, prolar iş için

Arif0

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
507
Türkiye?! Dostum gemide yaşıyorum tr ne ya?
İsim
Arif
İlgilendiği Kategoriler
Oyun sonra oyun sonra oyun sonra…. üni snavı?
İpad air + kalem derim. Ha telefonun android ise android tablet al girme hiç aplle a.

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,275
İsim
Bilal Tepe
iPad pro ortalama ne kadar eder şuan satsak?
Max 15 bence bir özelliği yok tablet bana zaten saçma geliyor 20 25 e dokunmatik ekranlı Huawei laptop falan alsana knk veya katlanır laptop tablet alma bence.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Max 15 bence bir özelliği yok tablet bana zaten saçma geliyor 20 25 e dokunmatik ekranlı Huawei laptop falan alsana knk veya katlanır laptop tablet alma bence.
Macbook Prom var mobilite olarak çoğu işimi görüyor. iPad dediğiniz gibi para etmiyorsa başka tablet almaya hiç uğraşmayım o zaman iPad ile devam edeyim pek işime yaramıyor ama o fiyatlara satmaktan iyidir.
Mesaj otomatik birleştirildi:

s9 alıp napıcan adam akıllı app bile yok ki androidde, ayrıca sadece not tutacaksan ipad pro gereksiz masraf olur ipad air + kalem almak daha mantıklı, prolar iş için
iPad de ne var ki? Pro varken Air almam ama iPadde de düzgün bir şey bulamadım sorun o 😀

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,555
Üyeler
161,305
Son üye
gonulsuzyigit
Top Bottom