iPad vs PC - Sizce hangisi daha iyi?

oaK´

80+ Gold
Reaksiyon skoru
4,620
Arkadaşlar savaşmadan, kalp kırmadan tartışabilir miyiz bu konuyu, son zamanlarda çok fazla bilgisayarı satıp ipad almak istiyorum çok rahat ve konforlu geliyor :/ sizce mantıklı olur mu

Bu sorunun tek bir cevabı yok. Kullanıcı, ihtiyaçlarına göre kendisi karar vermeli. PC ile de daha iyi yapılabilen işler var iPad'le de daha iyi yapılabilen işler var. Örneğin benim ihtiyaçlarıma PC daha çok hitap ediyor. Öte yandan bir grafik tasarımcı veya illustratör ise iPad + Pencil ikilisiyle işlerini yürütebilir. Bir öğrenci iPad'i defter gibi kullanabilir. Toplu taşımada, kafede ya da evde yatakta uzanırken tabletle daha rahat eder. Çok değişkenli bir denklem yani bu dediğim gibi.

Dostum bende senin gibi ikilemde kaldım.İpad air aldım ancak açmadım hala gönlüm pc den yana gibi hissediyorum.Muhtemelen ipad air iade edip macbook air alıcam :)

Bu sorunun tek bir cevabı yok. Kullanıcı, ihtiyaçlarına göre kendisi karar vermeli. PC ile de daha iyi yapılabilen işler var iPad'le de daha iyi yapılabilen işler var. Örneğin benim ihtiyaçlarıma PC daha çok hitap ediyor. Öte yandan bir grafik tasarımcı veya illustratör ise iPad + Pencil ikilisiyle işlerini yürütebilir. Bir öğrenci iPad'i defter gibi kullanabilir. Toplu taşımada, kafede ya da evde yatakta uzanırken tabletle daha rahat eder. Çok değişkenli bir denklem yani bu dediğim gibi.
Daha önce ipad ile grafik tasarım yapılır mı diye konu açtımda istediğim yanıtı alamadım, internette de çok kaynak yok türkçe olarak.
freelance grafik tasarım ile ilgileniyorum bilgisayarı satıp ipad almak istiyorum 3 4 ay sonrada bi şekilde bilgisayar alırım diye plan yaptım ama ipad iş görür mü programlar yeterli seviyeye geldi mi onu bilmiyorum işte
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ipad air 3 + apple pencil iş görür gibi geliyor veya air 4 vs

Geri