Şiir gibi konuştun be ustam.kasımda 14 küsüre satılan telefon indirimli diye 17 ye satılıyorasla almayın android den nefret eden biri olarak bu telefona asla bu para verilmez siz bu telefona bu parayı vermeye devam ettikçe daha da fiyatı artar
peki 1 yıl sonunda çinçançonu değiştirme kararını neden verdiniz hocam4 yıl samsung 1 yıl xioami kullandım 5 6 aydırda oppo kullanıyorum, hiç dediğiniz gibi bir durum yok hocam
Post automatically merged:
allah başımızdan eksik etmesin valla napardık, ülke ne kadar da gelişmiş![]()
değişmedim annemle telefonları takasladıkpeki 1 yıl sonunda çinçançonu değiştirme kararını neden verdiniz hocamben 5 sene iphone 7, 2 senedirde 11 kullanıyorum. 6 ayda bir telefon değiştirecek kadar zengin değilim maalesef.
dolandırıcılığa aileden başlanırmış hocam tebriklerdeğişmedim annemle telefonları takasladıkapple a laf attığım yok zaten 2 yıl iphone 4 yıl ipad kullandım zamanında iphone 4s olması lazım
sadece iphone 11 o paraya değmez ikinci el 12 almak daha mantıklı
anlamadım kral dolandırıcılık falan?dolandırıcılığa aileden başlanırmış hocam tebrikler![]()
En iyisi hocamyurt dışı 14 pro max aldım vergi parası 20k onada watch alırım galiba
laflarında devamı gelse adam laf atıp çekildianlamadım kral dolandırıcılık falan?
anlamadım kral dolandırıcılık falan?
mizah yapıyorum hocam ^^ çinçançonu annene vermişsin ya, bi nevi dolandırıcılık ^^laflarında devamı gelse adam laf atıp çekildi![]()
anladım hocam, oppo da çin menşeili bir firma zaten.mizah yapıyorum hocam ^^ çinçançonu annene vermişsin ya, bi nevi dolandırıcılık ^^