Neler Yeni

🔥İndirim İPHONE 11 16.999TL

MertMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,057
İsim
Mertcan Ceylan
kasımda 14 küsüre satılan telefon indirimli diye 17 ye satılıyor :D asla almayın android den nefret eden biri olarak bu telefona asla bu para verilmez siz bu telefona bu parayı vermeye devam ettikçe daha da fiyatı artar

Dahası  
Reaksiyon skoru
2,925
İsim
Ertuğrul
İlgilendiği Kategoriler
sim racing, laptop, mouse, klavye
kasımda 14 küsüre satılan telefon indirimli diye 17 ye satılıyor :D asla almayın android den nefret eden biri olarak bu telefona asla bu para verilmez siz bu telefona bu parayı vermeye devam ettikçe daha da fiyatı artar
Şiir gibi konuştun be ustam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
4 yıl samsung 1 yıl xioami kullandım 5 6 aydırda oppo kullanıyorum, hiç dediğiniz gibi bir durum yok hocam :kekw:
Mesaj otomatik birleştirildi:

allah başımızdan eksik etmesin valla napardık, ülke ne kadar da gelişmiş :kekw:
peki 1 yıl sonunda çinçançonu değiştirme kararını neden verdiniz hocam :D ben 5 sene iphone 7, 2 senedirde 11 kullanıyorum. 6 ayda bir telefon değiştirecek kadar zengin değilim maalesef.

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
peki 1 yıl sonunda çinçançonu değiştirme kararını neden verdiniz hocam :D ben 5 sene iphone 7, 2 senedirde 11 kullanıyorum. 6 ayda bir telefon değiştirecek kadar zengin değilim maalesef.
değişmedim annemle telefonları takasladık :kekw: apple a laf attığım yok zaten 2 yıl iphone 4 yıl ipad kullandım zamanında iphone 4s olması lazım

sadece iphone 11 o paraya değmez ikinci el 12 almak daha mantıklı

Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Kemal Güven
değişmedim annemle telefonları takasladık :kekw: apple a laf attığım yok zaten 2 yıl iphone 4 yıl ipad kullandım zamanında iphone 4s olması lazım

sadece iphone 11 o paraya değmez ikinci el 12 almak daha mantıklı
dolandırıcılığa aileden başlanırmış hocam tebrikler :D

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,539
İsim
Olcay akbulut
Top Bottom